Premier League - Season 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата The Accountant
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2019/2020 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    280
Статус
Затворена за нови мислења.
ама не може ни да ја шутира напред оти цело време ќе му ја дава на противникот.
работава е змија да де касне или магаре да ти го бапне.
Се согласувам ама не може па и да не смениш барем за момент, минута немаше откако падна голот.

ама не може ни да ја шутира напред оти цело време ќе му ја дава на противникот.
работава е змија да де касне или магаре да ти го бапне.

Брат, кога ќе дојдат противнички играчи и ќе се извлече противничкиот тим на позиција да прави инстант пресинг, Лено може лабаво да даде висока топка на страна и да прескокне 3-4 противнички фудбалери што ќе ги стаи у фор за брз напад. Два-три пати така и веќе НИКАД нема да им праат притисок до крај на утакмица. Сеа, да, лесно е вака да се каже ама тоа треба да им биде идеја.

u momentov nekoj random englez pravi folder na pc so meminja za guendouzi i ceka da zavrsi utakmicata so vakov rezultat, ili eventualno pobeda na watford.

Abe razbiram deka odbranava na arsenal u globala e meme celata, ama kako be vaka 2 gola da dozvolat da primat be cccc, jaka im dusa na nivnive navivaci, 2 godini da gledaat tim so vakva odbrana .. vaka lugje ne se macele u gvantanamo ko ovie sto imaat tortura sekoj vikend.

Како игра Вотфорд офанзивно, а како Арсенал е криминален дефанзивно...

Sent from my SM-A750FN using Tapatalk

@Peja989

Мислиш ли уште дека Емери е солиден тренер?

Настрана што играчите се тешки морони, јас не знам друг тренер кој нема никаков концепт.

Ама и менталниов склоп на екипава е катастрофален. У реду е, прими еден гол по твоја грешка ама тоа не значи дека инстантно мора ЦЕЛА ЕКИПА да падне во депресија. Човече од кога го примија првиот гол, 30 минути се под константен притисок. Не излегоа од нивна половина, не успеаа буквално ништо да искреираат ниту па да го стават натпреварот повторно под нивна контрола.

Мурињо колку форсираше за овој Дукуре :icon_mrgr:

Оти немаме играч во средниот ред како овој Дукуре, наместо илирот Џака на пример.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom