- Член од
- 12 октомври 2011
- Мислења
- 1.942
- Поени од реакции
- 711
1.Дволични луѓе
2.Глупи луѓе
3.Девојки кои што кажуваат колку се поштени,а уствари се најголеми ку**и,и знаат дека знаеш дека се тоа,а те гледа у очи и те лаже
4.Луѓе кои стално кукаат
5.Луѓе кои мислат дека нивното е НАЈЛОШО и нема полошо
6.Луѓе кои се замараат со туѓ живот,но не мислам само на она,оној има вакви патики,и такви срања,туку и општо,пример кога ми прави некој муабет,каков мерцедес има Мирко кро коп,каква венчавка направила незнам си која таму пејачка,друга дека имала развод,ме заболе дотичниов за се тоа,ко малку проблеми да имаме/имаат па се замараат со туѓи,и тоа што само на хартија ги виделе луѓето
7.Професори,директори,педагози и ред такви срања,кои што на телевизија кажуваат све најубаво за школото,а уствари е за плачење работата,се фалат демек работат,прават милион работи,а уствари ни 1% нема од тоа
8.Преку глава ми е од муабети од типот,дека еден живот имаме,па треба СЕ да направиме и пробаме во него
9.Муабети од типот,дека сите се курви,и сите машки се кретени,дебили,и она добро познатото ИСТИ
10.Деца кои што се удараат у гради со политика,тоа ми е несватливо
11.Глупи муабети,кои што немаат никаква поента
12.Сите можни серии што ги има по нашиве телевизии
13.Луѓе кои што зборат за нешто,за кое што НИШТО незнаат,а те убедува дека е неговото право,твоето е криво
14.Сите мајки кои што ќерките ѓи учат да трчаат по момци со пари,коли,куќи,а кога ќе и каже некој дека е курва,тогаш се удараат у гради дека тој е ментален,и ред други такви срања
15.Барањата на фацебоок за игри
16.Ме нервираат пивски стомаци,и муабети од типот и што ако имаш мускули
17.Луѓе кои се ложат,дркаат,се потат на туѓ труд/сопственост
18.Луѓе кои не се среќни,и пцујат све живо и диво
19.Негативни луѓе,кои што гледаат све на криво
Тоа би било тоа,се испразнив,фала ти за темава
2.Глупи луѓе
3.Девојки кои што кажуваат колку се поштени,а уствари се најголеми ку**и,и знаат дека знаеш дека се тоа,а те гледа у очи и те лаже
4.Луѓе кои стално кукаат
5.Луѓе кои мислат дека нивното е НАЈЛОШО и нема полошо
6.Луѓе кои се замараат со туѓ живот,но не мислам само на она,оној има вакви патики,и такви срања,туку и општо,пример кога ми прави некој муабет,каков мерцедес има Мирко кро коп,каква венчавка направила незнам си која таму пејачка,друга дека имала развод,ме заболе дотичниов за се тоа,ко малку проблеми да имаме/имаат па се замараат со туѓи,и тоа што само на хартија ги виделе луѓето
7.Професори,директори,педагози и ред такви срања,кои што на телевизија кажуваат све најубаво за школото,а уствари е за плачење работата,се фалат демек работат,прават милион работи,а уствари ни 1% нема од тоа
8.Преку глава ми е од муабети од типот,дека еден живот имаме,па треба СЕ да направиме и пробаме во него
9.Муабети од типот,дека сите се курви,и сите машки се кретени,дебили,и она добро познатото ИСТИ
10.Деца кои што се удараат у гради со политика,тоа ми е несватливо
11.Глупи муабети,кои што немаат никаква поента
12.Сите можни серии што ги има по нашиве телевизии
13.Луѓе кои што зборат за нешто,за кое што НИШТО незнаат,а те убедува дека е неговото право,твоето е криво
14.Сите мајки кои што ќерките ѓи учат да трчаат по момци со пари,коли,куќи,а кога ќе и каже некој дека е курва,тогаш се удараат у гради дека тој е ментален,и ред други такви срања
15.Барањата на фацебоок за игри
16.Ме нервираат пивски стомаци,и муабети од типот и што ако имаш мускули

17.Луѓе кои се ложат,дркаат,се потат на туѓ труд/сопственост
18.Луѓе кои не се среќни,и пцујат све живо и диво
19.Негативни луѓе,кои што гледаат све на криво
Тоа би било тоа,се испразнив,фала ти за темава