@cool@
Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
- Член од
- 2 јуни 2007
- Мислења
- 23.601
- Поени од реакции
- 27.114
СтоличаниАуу сега го гледам насловот на едната - Жителите на столицата? ВТФ? А мислев плачот на виолината дека е крш наслов.

СтоличаниАуу сега го гледам насловот на едната - Жителите на столицата? ВТФ? А мислев плачот на виолината дека е крш наслов.
Абе ова интересно, сериозно.Столичаникомедија
Слабо си запознаен на Алфа имаше грчка сапуницаДобро е додека некој не купи грчка сапуница !!
нема да видиш се ќе биде цензурирано деца гледаатТурските беа хит(мислам овие две на А1)ама од Бугарско нешто бараш аир.Ама ќе зирнеме по некое цице.![]()
Абе тоа се интересни Реални шоу,мора да има и нешто такво,но проблемот е во тоа што ние немаме свои и се пикаме со другите.А и тие ни го пикаат на крај.Не држат во игра до пред финалето за да не опадне гледаноста кај и нас и после не исфрлаат.Па зар толку е тешко едем Голем брат ние да направиме,кога веќе една Албанија има.Се виде тоа реалното на Канал 5 шо идеше каква мизерија од организирано беше.Добро бе,толку ли не се способни да направаат една емисија саглам.За серија пак да не зборам.Толку ли е тешко да се седне и да се измисли нешто ново т.е нов проект.Кога ќе видам дека ми откупуваат права за шоуа како "големиот брат", "Идол",па после она емисијана што е за преживување(не знам како се викаше,чинам на сител или на а1 одеше)ми оди да се утепам.Абе пред 15 години имавме 10 пати поубава програма.Јас навистина не знам што е работава.Или во тв куќиве работат неспособни луѓе или пак некој не дозволува да се емитува т.е да се направи некој добар проект
точно така каде е проблемот се е на пријателска база а не на сопсобност и желба за креација. Еве ќе ги земам приказните како најдобар пример како можеш да уништиш добар проект. До 2003 година приакзните беа прекрасни имаше мали ситни детали кои би можеле да се сменат но целото тоа беше фантастично склопено и изгледаше супер а народот ги сакаше. По ненадејната смрт на Ѓорѓи Колозов се мислеше дека со приказните е се завршено се додека на една локална тв Морис од Охрид не се појви нов серијал на приказни со верниот имитатор на Колозов Владо Дојчиновки. Не трат долго снмимени се окиолу 15 приказни се додека на Шенка не и влезат бубачките во глава и во 2010 го зема Владо како “достојна “ замена на Колозов и приказните полека почнаа да го допират дното па видовме серијали на А1 на Сител.. Сега ан приказните можеш да им најдеш 10001 мана во глума , во режија , во сценарио ... Се гледа дека главниот стожер го снемало а рејтинг им е колку па незнам мислам дека не се ни приближно гледани колку со Колозов. Нема место за креација затворени се за нови идеи се е на имитација ( Тоа сум јас , Мисија и сл.) Кога ќе им отидеш со добар проект тебе ќе те одбијат оти не си некој туку никојДобро бе,толку ли не се способни да направаат една емисија саглам.За серија пак да не зборам.Толку ли е тешко да се седне и да се измисли нешто ново т.е нов проект.Кога ќе видам дека ми откупуваат права за шоуа како "големиот брат", "Идол",па после она емисијана што е за преживување(не знам како се викаше,чинам на сител или на а1 одеше)ми оди да се утепам.Абе пред 15 години имавме 10 пати поубава програма.Јас навистина не знам што е работава.Или во тв куќиве работат неспособни луѓе или пак некој не дозволува да се емитува т.е да се направи некој добар проект
знам дека Алфа едно време најавуваа грчка серија, ама дали ја пуштија не знамДобро е додека некој не купи грчка сапуница !!