Што со спомените?

Член од
13 април 2008
Мислења
429
Поени од реакции
7
Jas cuvam se nemam srce da frlam nesto sepak toa e nesto sto mi go podaril nekoj sto mi bil mil ili sum go sakala i se mi e dragoceno nikogas ne bi gi frlila

sweet girl***

I wish that...
Член од
4 октомври 2008
Мислења
310
Поени од реакции
10
Spomenite sekogas kje ostanat dlaboko vo mene bez razlika dali se uste sum so taa licnost ili ne bidejkji vo nekoe vreme i na nekoe mesto ja sum bila srekja so taa licnost...

BlaCk FiRe

`Going NoWhere`
Член од
21 март 2008
Мислења
637
Поени од реакции
18
Спомените се дел од нашите животи ние живееме од спомени кои поминале се сеќаваме на нив без разлика дали тоа се лоши или добри спомени тоа е така ... Ги чувам повеќето добри спомени одам напред, подобро е во секој момент да размислуваш позитивно тоа те прави похрабар и посилен кон целта ...

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
Спомените ги чувам било да се лоши или добри секогаш ке ме потсетуваат на едно минато со подеми и падови со љубов и болка.:back:

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Настојувам да останам другар и спомените ќе ме потсеќаат на тоа доброто шо било од врската... :) Бивша ми има даено алка шо и ден денес ја носам и нема везе ако сме раскинале :) (не за друго навика ми стана :Р)

Едит: Па можда и ќе ме потсеќаат и на лошо нешо понекат ама тоа е тоа... не е љубов ако се иде ко подмачкано... мора и лоши моменти малце и кавги и се :)

Smile=)

културно-вулгарна
Член од
13 октомври 2008
Мислења
510
Поени од реакции
27
Секогаш луѓето од моето минато настојувам да ги запаметам по добро... Така и спомените ме потсетуваат на оние мигови кога сум била среќна...нормално не може секогаш се да биде како што треба... Ама спомените секогаш ги чувам и кога ги гледам се смеам...:pipi::pipi:

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
spomenite se gubre vo svesta i treba ova tehnologijava da izmisli ko sto si cistis gubreto od doma da ides na lekar i bzzzzz so nekakva teknologia da ti iscistat toa mozokot od trista nepotrebni stvari na koi se secas, i da izbrisat toa starite programi, da te preinstaliraat nakratko ama kur ne moze.

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Еххх спомените не држат у живот...
Еве нема ден јас да не си спомнам за некоја интересна шмек ситуација...

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.138
Поени од реакции
163
Што правите со спомените од бившите? Слики, разни поклони или било што, што ви било заедничко и ве потсетува на нив? Ако се материјални работи ги чувате на некое посебно место и ги разгледувате понекогаш или ги фрлате да не ве врзува ништо со минатото? Ако се песни или посебни места ... избегнувате да ги слушате и посетувате?
Ако сте од тие што фрлаат и игнорираат све, ви пречи ли вашиот партнер да ги има и чува?
Значат ли нешто спомените на бившите и вредат ли доволно за да се чуваат?:coffee:
Frlam se sto e od nego u kanta, pa duri i da e nekoj vreden poklon. Slikite gi kinam na parcinja i gi frlam, negovoto ime go brisam od site kontakti. Pesnite i mestata ne mi precat, ne mi budat spomeni. Partnerot ne sakam da cuva spomeni, ako cuva znaci seuste mu znaci bivsata.

I

InF3cTeD

Гостин
чувам спомени какви и да се...на добрите некогаш се потсеќам и си се смеам дали во друштво или сам...а од лошите спомени учам како да постапувам во иднина

Член од
3 јули 2008
Мислења
248
Поени од реакции
8
поклони чувам зато шо тие се момент кога некој ти посветил внимание и да ,одам на места шо ме потсеќет на бифшиот шо си заслужил

Kajgana Shop

На врв Bottom