Што со плаќањето? Кој би требало да плаќа?

Член од
6 декември 2009
Мислења
235
Поени од реакции
18
Боже да сум машко што би и направил... Не ги можам таквите глупачи..:nesvest:

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Боже да сум машко што би и направил... Не ги можам таквите глупачи..:nesvest:
девојко не е баш така едноставно... мислам види глупаво е стварно да ја оставиш така девојката... у многу лоша ситуација си тука... вака по муабет можеме свашта да збориме али у пракса не мислам дека е се така лесно...

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
реков и претходно кога го кажав примерот.. он незнаел ни кој е тој пиалок да знаел дека е толку скап не верувам дека ке бил онака рамнодушен.. ама ајде ете се дешава.. еднаш се гориш на млеко друг пат и на јогурт ке дуваш.. нели е така.. искрено и ја би ја оставил да плати сама па да видам шо се курчи толку... барем да имала 1000ка у неа па ако требала да плати барем да не се понизи.. вака.. шознам.. муабетот не е колку е пијачката.. муабетот е да не се искристуваат некои работи односно да не се гледаат материјално... мислам нема да најдам на форумов девојка шо би искочила така и цинично да порача некој пијалак. нека не е 1000ка нека е и 500 (за една особа и еден пијалок) според мене многу е.. незнам според вас... а верувам и дека нема баш некој тука по форумов шо би плаќал така цело време... НЕЛИ?? ако грешам нека изрорам :smir:

Твојот пример ме потсети на една моја пријателка,спонзоруша од највисок ранг.Она секогаш и секаде порачуваше менхетен кога беше на частовка(и ги пиеше 3 во половина час),а кога беше со нас викаше водка,чиста и ја лигавеше по цела вечер:))
Познавам жени кој би можеле тоа да го изведат,затоа не ме чуди примерот од твојот братучед.
Во врска со плаќањето јас мојот став оддамна го кажав,земам плата и сама си плаќам.Со партнерот нема ред кој плаќа (кој има и колку има,се се пие до последно :))а исто и со другарките,која зема попрво плата,од неа е софрата.Сакам да честам луѓе што ми се драги,а несакам да ме честат луѓе што прв пат ги гледам.Тоа ми е невкусен начин на приод.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Љандро, ама еднаш че даеш ја да платам, биѓаа?

Член од
6 декември 2009
Мислења
235
Поени од реакции
18
девојко не е баш така едноставно... мислам види глупаво е стварно да ја оставиш така девојката... у многу лоша ситуација си тука... вака по муабет можеме свашта да збориме али у пракса не мислам дека е се така лесно...

Дечкото бил фин и сакал да плати, таа била кучка или спонзоруша, сеедно, и нарачала пијалок од 1000 ден. Што не е едноставно тука? :)
Да сум машко, и да имам пари, од каприц нема да и платам. Пак, тоа е само мое мислење. Плус не сум машко, само претпоставувам како ќе изреагирам кога би била машко :pos2:

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
јбг.. за тоа е форумов да си муабетиме да дискутираме дебатираме се дружиме и така натака...

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Дечкото бил фин и сакал да плати, таа била кучка или спонзоруша, сеедно, и нарачала пијалок од 1000 ден. Што не е едноставно тука? :)
Да сум машко, и да имам пари, од каприц нема да и платам. Пак, тоа е само мое мислење. Плус не сум машко, само претпоставувам како ќе изреагирам кога би била машко :pos2:
Среќа што не си,вака ќе те ограбуваа во среде кафиќ,а ти од култура ќе го отварашe сама новчаникот:icon_lol:
Во секој случај,дечкото е фин џентламен,а она..она...ретко ќе испаѓа по кафиќи со мажи за брзо време:pos2:Убавите вести брзо се шират.

Член од
6 декември 2009
Мислења
235
Поени од реакции
18
Среќа што не си,вака ќе те ограбуваа во среде кафиќ,а ти од култура ќе го отвараша сама новчаникот:icon_lol:
Во секој случај,дечкото е фин џентламен,а она..она...ретко ќе испаѓа по кафиќи со мажи за брзо време:pos2:Убавите вести брзо се шират.

Хахах... Кутрите мажи :)
Иначе да, браво за дечкото што излегол џентлмен иако тоа било тешко остварливо:pos2:

Член од
18 август 2008
Мислења
680
Поени од реакции
34
За машките - плаќајте и веднаш ќе изгубите „на цена“

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Пример у мојот живот јас сум плаќал многу малце на женски и многу сум им должен. Премногу. Значи не зборувам за 30 денари еспресо него за хотели, одмори, проводи.
Али сега како ми појде работата им се одолжувам на сите по малце. Зашто ми беа тука кога најмногу ми требаа.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Не дааам бе :icon_lol:
Аааааааа....ок...ондак ти плаќаш!

Фин дечко, од финост 1000 мањак, сега, следниот патнека биде фин и нека и плати десет дена у Бали, за провод, ама без него, со дечко и.

Kajgana Shop

На врв Bottom