Што сакаат (бараат) жените?

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Иииииииии да ти ибам балканскиот менталитет да ти ибам!!!
Ајде ќе бидеме сеЉани и ќе објаснуваме дека убавите девојки кои што можат да се ебаваат со кој сакаат се курви!!!
Да се влече со секого?
Да се влече?
Влечугите се влечат, не луѓето.
Плукам!
:luta:
Еј Лејди Сатори дали ти ме извади мене од контекст или така ми се чини ти ибам балканскиот анти-контекст менталитет, виде на што имам реплицирано или само онака.... читај малку бе :helou:
 

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ајде сус!
Се мислев веднаш да ја фрлам во канта,бидејќи ми нема смисла темава, се е субјективно,но ќе дозволам да најдете насока и да ја управите.Времето одминува тик-так :)
 

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
...и најверојатно колку што ќе посака така ??? абе баче за таквите има едно друго име ***** ти текнува кое ???

Јака женска не е женска која може да има секого т.е да си дозволи да се влече со секого, јака женска ти е девојка со одличен физички изглед и со здрава психа која не се дава лесно.... е сега незнам дали грешам душа со ова ама за мене тоа е јака женска.
Иииик, погрешен одговор!*мава заушка*

Еве да речеме дека јас сум јака женска. Можам да го имам секој што ќе го посакам. Ама подразмисли малку-секој не значи буквално секој Висимир Меѓуногович што ќе го сретнеш.

Јака женска=јаки критериуми.

Инаку, што сакаат жените? Од кај да знам. Јас многу сакам Барбики а не знам зошто. Убави ми се, сакам да им ги плетам косите и да им шијам облека. А да...сакам да играм пред огледало.
А за машки...немам ама баш никаков критериум. Битен ми се целиот склоп.
 

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
....Ама подразмисли малку-секој не значи буквално секој Висимир Меѓуногович што ќе го сретнеш.
Јака женска=јаки критериуми.
Размислено и позамислено:smir:

Јака женска=јаки критериуми = ЈАДЕН ЈАС:icon_frow
:) :) :)
 

Mandy

~Carpe florem~
Член од
26 февруари 2006
Мислења
1.578
Поени од реакции
23
Под јака женска подразбирам некоја која може да го има секој што ке го посака..
Eпа дечко според дефиницијата ти следи одговорот...чим може да го има секој што ќе го посака,џабе вртиш теории...ЌЕ ТЕ ИМА КОГА ЌЕ И СЕ ПОСАКА:smir:

И доста со генерализацииве,сите жени(а жените спаѓаат во човечки род исто како мажите)си сакаат различно, секоја си е посебна со своите критериуми,желби,фетиши итн.
 

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
Се согласувам!!!
Тоа е темел на врската...да се разбираш еден со друг...сфати како сакаш иако друго пишав
Никаде никого не сум навредила ни пак имам намера..дискутираме...
Твој проблем ако си деликатен на темата....а пошо си многу радознал...еве ке се потрудам да ја најдам сликата....па да видиш дека немам намера да навредувам...ако е така тогаш сите шо мислат дека жените сакат само богати момци...не навредуват нас жените....темата и коментарите ме асоцираа на сликата...т.е.детски истории само на едно да мислат...иако реалноста е друга....има и паметни момци...романтични....ки знаат да сакат.....биди ми поздравен и ако мислиш дека сум те навредила еве се извинувам...иако сметам дека не направив ништо конкретно...и мислам дека не сум те цитирала.....така да...:helou:
ne ne sum navreden :)
tuku se nasmeav so slikava jaka e :pos2::pos2:
a dali ne ima nesto slicno i vo zenskata glava ???????
da mi odgovoris ok's ?
pozZ
 

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
64
Хмм,како можеме да не знаеме што сакаме и бараме?!?Па кој ќе знае за нас?!?!Исто како што знаат машките што сакаат и бараат така и ние...уствари не,за нив понекогаш важи тоа "дај шта даш" од лично искуство кога гледам од страна..

Се знае дека девојчињата се посентиментални од машките и се поприбирливи!

И најјаката цура може да се заведе со малце пажња,убаво однесување....а не со пуштање на селски начин и симињање ѕвезди со првото видување.И фраерите што заведуваат ваков тип на девојчиња од "високата" класа,ги заведуваат со шармот прво,второ со тоа што не трчаат по нив туку се пополека и смирено одигруваат и трето со смислата за хумор,значи колку ќе им бидеш интересен толку ќе те рецкаат....и сум приметила дека на крај,што повеќе игнорираш толку повеќе трчаат по тебе...:pipi:
 

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
sonne, жалам што твојот карактер/изглед/знаење/се-ова-заедно не ти дозволиле да најдеш девојка која ќе те сака за тоа каков си, навистина...
 
Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.584
многу гушкање, малку љубомора, долги црни коси, памет у глава, љубов у срце, хумор, караници така(пошто ми се по малце забавни) а и екстра секс паѓа после кавга, поише слобода( да не биде кај си што праиш на секој 5 мин)...воглавно тоа..барем од моја гледна точка
Pruzhi i go toa na nekoja devojka i da vidish do kade kje stignesh. :wink:
 

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Не зезај.
Жените сакаат да дојде човек (висок, низок, дебел, слаб, со зелена кожа, мехиканец) и едноставно да им одговори на најтајните мисли без ниеден нивен збор, да ги прочита ко селски буквари.
Е после откач од нејзе ц.

А има девојки на кои најкомплексни мисли им претставуваат потребите за возење у астон мартин.
За тие женски прашфаш афторе?
Па тогаш ти треба само инстинкт и самодоверба.
Ејј...
Зар има и такви?
А има некаде девојки со такви способности да ми препорачаш?
Само ако некаде у граници државаа,пошто слабо стојам со кеш воа ноа....
 

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
sonne, жалам што твојот карактер/изглед/знаење/се-ова-заедно не ти дозволиле да најдеш девојка која ќе те сака за тоа каков си, навистина...
ne bre preokupiran sum so "profesijata" zasega + zavrsna godina na fax ne bi bilo fer da se zezam - + dalecinata e zaebana rabota !
a do karakterot i izgledot sum sposoben na poveke odosto si mislis :smir:
znaenjeto e individualno : edna oblast silna , druga posilna za nekoja laik i takvi mi ti raboti !
ova go svativ ko kompliment :vozbud:
10X
pozZ
 
Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.801
Поени од реакции
3.053
Луѓе, значи работата е дека типов сака да и` го сврти вниманието на некојаси јака типка, на некојаси тешко освоива женска. Нема општо правило и затоа и нема јасен одговор. Прво треба да ја познаваш типката, значи не можеш туку така да и` пријдеш, треба да знаеш што сака, зошто комплицирани се женските, некои сакаат мачо, некои сакаат софт, некои се палат само на изглед, некои ти го мерат мозокот уште при прв муабет, некои па ти го мерат џебот...
Значи, во секој случај, мораш да бидеш самоуверен, не смееш да дозволиш да види дека маваш глава у ѕид заради неа, значи само кул и сигурно, мораш да бидеш духовит, насмеан, да и` кажеш нешто оригинално, да вметнеш некој оригинален и искрен комплимент, е да, значи, искреноста пали, ако не, бар глуми дека си искрен...
Обично тие тешкоосвоивите и посакуваните се уморни од тоа сите да им се пуштаат и веќе секое пуштање им е ко клише. Биди оригинален, таинствен, и дозволи да расте нејзиниот копнеж, дури и по цена да треба да имаш поише трпение.
"Типов" > (јас)Nе сакам да и го свртам вниеманието , јас знам како да и го свртам туку само сакам да знам вие како мислите да и го свртите.. ФАЛА ЗА ТОА СО СЕ ОБИДЕ ДА МИ КАЖЕШ ,, но сеа се брзам ,вечер ке vi објаснам јас од мој аспект како да и го свртите vnimanieto.. ;) poz
 
Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Јаките женски сакаат,убав фин,добро граден хумористичен дечко.Со слатка насмевка и многу шарм(хех).

Ако си тоа ти твоја е.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom