Што сакаат (бараат) жените?

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
5.993
Поени од реакции
24.425

E ова е јака женска. Иначе во голата суштина како што мажите сакаат кола, жените начелно сакаат пенис. Е сега дали после тоа ќе биде со 2 големи или помали ербега, нежност или крутост на управувањето, хеџбек или издолжен задник, Форд или плава каросерија, голем или мал менувач, спортски или фамилијарен дизајн тоа е веќе избор на индивидуалката.

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062

E ова е јака женска. Иначе во голата суштина како што мажите сакаат кола, жените начелно сакаат пенис. Е сега дали после тоа ќе биде со 2 големи или помали ербега, нежност или крутост на управувањето, хеџбек или издолжен задник, Форд или плава каросерија, голем или мал менувач, спортски или фамилијарен дизајн тоа е веќе избор на индивидуалката.
колку само не е така, Жената сака атрактивност:) Муж а не лигуш;)

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Што сакаат жените...? мажи ваљда...
ваљда љубов, разбирање а не некоја рамнодушна будала... кој курац ми е е Орландо Блум ако не е со мене коа ми треба да ме гушне, да ме прегрне... Јбг жените не бараат само секс...

Antagonist

Systematic Victory
Член од
7 април 2007
Мислења
842
Поени од реакции
41
колку само не е така, Жената сака атрактивност:) Муж а не лигуш;)
Ајде пробај да дефинираш муж..без да се уцапаш во шовинизам...и пробај да дефинираш лигуш избегунувајќи го романтичниот дел!!!!

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
Ајде пробај да дефинираш муж..без да се уцапаш во шовинизам...и пробај да дефинираш лигуш избегунувајќи го романтичниот дел!!!!
Добар си, зборот ми беше .. На атрактивните женски колку и да е убав дечкото ако е "лигуш">значи и купува се што сака,трчка по нејзе,оди по нејзин памет,нонстоп и дава комплименти колку е убава,нема самодоверба, не прави ништо без нејзина согласност, не се одвојува од неа, .,. тогаш жената го сфаќа како пријател.. Она нејќе такви слабаци,они сакаат нешто повеќе,тогаш се гледаат себеси како да заслужуваат многу повеќе од еден лигуш.. А "МУЖ" ИЛИ поинаков .. е сосема спротивното,а тоа жените го сакаат:) Машките гледаат убавина , а Женските АТРАКТИВНОСТ.. (хумор,самодоверба,лидер,некој кој се цени себеси има голема вредност,романтика на одреден степен;). )

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
А од кога по ѓаволите ти толку добро го разбираш женскиот род?:/

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
А од кога по ѓаволите ти толку добро го разбираш женскиот род?:/
Ве знам подобро од вас самите;)haha се шалам:)
Епа имам прочитано доста книги,и искуство во кое добро ми оди,затоа што знаaм што правам:helou:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
15- 16 год имаш и мислиш дека си доволно искусен за да генерализираш?
Злато, од книги не можеш да научиш како функционираме, а уште помалку од “огромното“ искуство што си го имал.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Ќе ја прашам или ќе ги прашам што сакаат и ќе знам!

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
15- 16 год имаш и мислиш дека си доволно искусен за да генерализираш?
Злато, од книги не можеш да научиш како функционираме, а уште помалку од “огромното“ искуство што си го имал.
Што се битни годините??? Можеш да имаш и 50 год па да бидеш примитивец,..јас го кажав моето мислење.. ti мене неможеш да ми судиш според годините.. Тоа што го писав е точно,а малкумина го знаат тоа deka e taka.

Antagonist

Systematic Victory
Член од
7 април 2007
Мислења
842
Поени од реакции
41
Добар си, зборот ми беше .. На атрактивните женски колку и да е убав дечкото ако е "лигуш">значи и купува се што сака,трчка по нејзе,оди по нејзин памет,нонстоп и дава комплименти колку е убава,нема самодоверба, не прави ништо без нејзина согласност, не се одвојува од неа, .,. тогаш жената го сфаќа како пријател.. Она нејќе такви слабаци,они сакаат нешто повеќе,тогаш се гледаат себеси како да заслужуваат многу повеќе од еден лигуш.. А "МУЖ" ИЛИ поинаков .. е сосема спротивното,а тоа жените го сакаат:) Машките гледаат убавина , а Женските АТРАКТИВНОСТ.. (хумор,самодоверба,лидер,некој кој се цени себеси има голема вредност,романтика на одреден степен;). )
Жените ќе кажат дали сум или не сум добар:smir: ...
Иначе за второво болдирано апсолутно те подржувам....

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Атрактивност? ма немој молим те... некој кој се цени себеси а не ме цени мене... не фала таков не ми треба... повеќе би сакала некој кој ќе биде со мене, кога ќе ме гушне кога ми е тешко ,него некој умишљен *атрактивен* МУЖ... Фала... али пре би лигуш него МУЖ...

Член од
6 август 2007
Мислења
387
Поени од реакции
3
Не ти требааат ни пари, ни кола, ни мотор, ни мобилен, нишО!
Треба да си дОбар на уста само, шо викет "да имаш уста"!
Преиспитајте се, Така е! :toe:

theprince

Fan of Irony
Член од
3 февруари 2008
Мислења
1.256
Поени од реакции
155
Kazi i deka ja sakas te ignorira, Ignoriraj ja Tr4a po tebe. Kompleksna stvar se ovie devojkite ustvari sepak se homosapiensi a tie se kompleksni :))))

Kajgana Shop

На врв Bottom