Што рокна?

Статус
Затворена за нови мислења.

Шмики

Byakugan
Член од
12 март 2008
Мислења
743
Поени од реакции
16
у 2 саат нисто не сум слуснал,си играв ја поштено WoW:toe:

Anuskan

~Keep Smiling~
Член од
13 јануари 2008
Мислења
191
Поени од реакции
10
Ја знам дека експлодирала фабрика или нешто во Албанија или таму негде има над 100 загинато/повредено. Може од тоа е. До кај нас стигнало. Демек. Друго што се десило неам појма. Знам прееска ја го слушам тоа првото буууууммм и мајка ми у паника трча у моја соба и се дере децааааа земјотрессс!!!!!!!! А второто беше бајаги појако ми се стресе цела соба. Ја важно одма продолжив да спијам. Хехе.

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
леле страшноооо..ваљда не била нуклеарна муницијата..

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
јас па се извадив од памет да не не нападнале вонземјани:pos2:

Б

БејбиГрл

Гостин
Леле колку се уплашив:shok:ми беше страв да излезам надвор да видам дали е случува нешто,почекав пола саат да видам дали ќе кажат нешто на тв и пошо немаше ништо,а јас сама живееам нема со кого ни да направам муабет за тоа што било и како било па си заспав,така со страв:pipi:И сеа ми се јави татко ми,ме разбуди и ми кажа дека ако сум слушнала експлозии да не се секирам,демек во тирана имало експолозија на магацин со оруже
хм...ова го знаеме сите дека во Тирана имало експозија ама сега прашањето е дали е тоа тоа што ние го слушнавме:toe:

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Мора да било големо цело Скопје се стресе.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Sto slusam raxdvuzuvanje na vojskata i specijalcite niz Skopje i drugi gradovi i sela?

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Шест лица загинале во експлозијата што се случи во албанскиот град Вора , јави ТВ News 24.
Новинарката Албана Ќехаја од ТВ News 24 што се наоѓала на неколку метри далеку од експлозијата, пренесла дека куќите на селото се потполно уништени и дека од депото каде се случи најсилната експлозија излегува црн чад што го покрива селото, “гледам лица како се повлекуваат од оваа место бидејќи полицијата најавува дека ќе има други експлозии“ пренесла Ќехаја.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom