највеќе ценам личности кои го почитуваат тоа во кое јас верувам и ги почитуваат мојте ставови....ценам луѓе кои ме знаат доволно да ги осознаваат самите работи кои ме нервираат и да не ги практикуваат.......
Најмногу го ценам здравјето затоа што претставува едно најголемо богатство.Без здравје животот е сосема безвреден.И сепак го ценам и она што стои во внатрешноста паралелно со здравјето(љубов,среќа,задоволство)...Затоа што не сум материјалиста,и баш токму поради тоа за мене овие внатрешни чувства или манифестации се најценети.
Ценам луѓе што се искрени што не лажат, ценам кога некој ме сака исто како и јас него искрено,кога некој не ми прави лице, ги ценам личностите ШТО ГО ЗАСЛУЖУВААТ ТОА! :helou:
Ја ценам довербата кои ми ја пружиле некои луѓе и секогаш сум тука за да ги исслушам, ако можам да им дадам некој совет или едноставно само да ги гушнам во тие моменти.
:smir:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.