Што научивте од последната врска во која бевте?

Член од
13 март 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
1.989
Од последната врска научив...научив.. дека имало поголеми ѓубриња и од мене :nesvest:
 
Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.126
Поени од реакции
15.950
toa e losoto vo situacijata sto site 5 drugarki sto sme imame deckovci i se od razlicni drustva, i nikako ne se pogoduva :(
a ti maja imas decko, nisto ne si se pofalila :)
Дури сега ја отворив пак темава и го видов мислењето :):). Јас нема што да се пофалам, го имаш видено сигурно првото мислење на темава што го напишав и тоа е тоа. Не планирам во блиска иднина да се замарам пак со такви работи :).
 
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.777
Поени од реакции
8.214
Не купувајте мегапакети кондоми. А, ако купите, не ги давајте на партнерот. Чувајте си ги.
Sucks ass ако раскинете после тоа и морате да фрлате пари на yet more condoms for purpose of angerfucking with random people.
Sucks ass уште повеќе тоа да знаете дека тие кондоми ќе ги искористи некој друг батка.
:)
 
Член од
2 август 2006
Мислења
6
Поени од реакции
4
Сфатив дека колку и да се трудам - сепак навистина важи онаа народната “ теле се учи - вол не се учи “ :nenene:- мажите тежко го менуваат карактерот - а јас уште потешко !!!
 

NaughtyByNature

Y Child
Член од
1 декември 2010
Мислења
423
Поени од реакции
427
Научив дека женските се курви. Дека и ние машките сме курви. Дека женските не знаат што сакаат. Дека и машките не знаат што сакаат. Всушност, најголемиот дел од луѓето не знаат што сакаат, а останатите често забораваат.
Научив дека животот не е фер. Дека секад добрите го добиваат џганот, а џганот добрите. Среќни лубовни приказни има само таму, во приказните.
Научив дека заради гореспоменатите курви + малограѓанштина, сплеткари, завидливци и секакви други паразити, довербата во денешно време е апстрактен поим, па ја нема ни каде што е заслужена. Научив дека најголемиот дел од луѓето не знаат да препознаат лојален карактер, бидејќи и самите тоа не се. Зашто да се биде таков, лојален, значи свесно да ризикуваш да ти биде зариен нож во срцето. Треба многу ХРАБРОСТ.
Научив дека "Amores Perros". Може да те сјебе до максимум. Дека не сум толку силен колку што мислев. Дека сум пак долу. Дека немам друг мотив за живот освен љубовта. И нема да имам.
Научив дека не постојат "грешки" кога постапуваш од срце, од душа. Но, можеби грешам.
Научив дека сум способен во секоја да го најдам она макар и скриено парче добро и во него да се заљубам. А можеби сум само наивен и затоа ќе го јадам и во иднина.
Научив дека не постои ни такво нешто како "преболување". Љубовта е давање, а не земање. Секој крај отцепува дел од тебе, неповратно. Нема назад.
И сега знам, дека да сакаш некого искрено и вистински, е како слободен пад од висина која нема да те убие, но ќе ти ги скрши сите коски. Ќе боли страшно многу, ама чувството додека паѓаш е неописливо прекрасно и неповторливо. Еднаш го направив. И ќе го направам пак. Свесно. И токму тоа ме прави ГОЛЕМ.


PS. Remember people, ХРАБРОСТА Е ДОБЛЕСТ! ;)
 

ФлоуБТ

Потпис: Clever Bastard
Член од
17 февруари 2008
Мислења
1.582
Поени од реакции
66
Научив да не се залетувам, оти секој ќе те заеби на некој начин.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom