Што научивте од последната врска во која бевте?

Член од
20 мај 2011
Мислења
47
Поени од реакции
13
deka od sozaluvanje ne treba da si so nikoj, zatoa sto treba da si svesen deka na krajot tebe nikoj nema da te zali

Член од
14 мај 2011
Мислења
374
Поени од реакции
388
Кога некој не те заслужува - тоа е факт. Не се убедувај дека црното е бело.

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
...да се пазам од удав типки на кои им е досадно и џаболебарат по цел ден. Колку и да се згодни, секси и убави :)

--- надополнето ---

imam 20godini. so deckoto sme tocno dve godini zaedno i mi e mnogu ubavo, celo vreme sme zaedno
no nauciv mnooogu raboti koi po vtor pat NIKOGAS ne bi gi povtorila
kako prvo i osnovno SEKOGAS DRUGARKATA DA TI BIDE NA PRVO MESTO (ja napraviv mojata najgolema greska so se oddaleciv od najdobrata drugarka, i sega koga posle tolku vreme go sfativ toa se obiduvav da ja povratam no ne mozam kolku i da se obiduvam, se slusame se gledame no ne e toa toa kako porano, duri ponekogas i nemame sto muabet da si napravime :'((((((((((
za seto toa e kriv mojot decko bidejki vo pocetokot na vrskata mi zabranuvase mnogu raboti, ne znaete od sto se morav da se otkazam.... no da go imav togas ovoj pamet sto go imam sega NIKOGAS NI BI DOZVOLILA NEKOJ DA MI NAREDUVA/KAZUVA STO DA PRAVAM!!!
p.s.i sega TRKALOTO SE ZAVRTE saka toj da odi kade sto mu odat drugarite, da e pocesto so niv. mene mi smeta toa samo poradi toa sto jas imav mala zabrana da izleguvam so niv, no sepak popustam... ete ova e mojata greska sto ja spomnav vo pocetokot ON E IZLEZEN A JAS SEDAM DOMA. ZOSTO? ZATOA STO JA NEMAM DRUGARKATA DA IZLEZAM SO NEA........
Во животот нема CTRL + Z, јбг.

Член од
26 мај 2011
Мислења
33
Поени од реакции
4
Dali toa sto go naucivte ke go primenite (iskoristite vo prava nasoka ) ili ke odite na toa deka grom vo kopriva po tret pat ne udira???

Член од
10 април 2009
Мислења
337
Поени од реакции
16
Научив дека не секој заслужува да му се возвратат зборовите "Те сакам". Прво нека си ги заслужи, па после ќе ги чуе.

Член од
25 октомври 2010
Мислења
736
Поени од реакции
704
....научив дека треба го сменам мојот однос кон жените ,дека мора прво да предизвикаш емоции кај нејзе а потоа да биде твоја... и дека мора да се игра тактички зашто светот е немилосрден и во него нема место за слабите

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Дека не можеш да тераш никого со сила да љуби.

Ниту пак да бидеш гад со себеси заради туѓата различност.

Дека... Понекогаш, од премногу љубов, она НИЕ, станува илузија само за оној што верувал.

И дека боли гадно! Ама поминува.

Kajgana Shop

На врв Bottom