imam 20godini. so deckoto sme tocno dve godini zaedno i mi e mnogu ubavo, celo vreme sme zaedno
no nauciv mnooogu raboti koi po vtor pat NIKOGAS ne bi gi povtorila
kako prvo i osnovno SEKOGAS DRUGARKATA DA TI BIDE NA PRVO MESTO (ja napraviv mojata najgolema greska so se oddaleciv od najdobrata drugarka, i sega koga posle tolku vreme go sfativ toa se obiduvav da ja povratam no ne mozam kolku i da se obiduvam, se slusame se gledame no ne e toa toa kako porano, duri ponekogas i nemame sto muabet da si napravime :'((((((((((
za seto toa e kriv mojot decko bidejki vo pocetokot na vrskata mi zabranuvase mnogu raboti, ne znaete od sto se morav da se otkazam.... no da go imav togas ovoj pamet sto go imam sega NIKOGAS NI BI DOZVOLILA NEKOJ DA MI NAREDUVA/KAZUVA STO DA PRAVAM!!!
p.s.i sega TRKALOTO SE ZAVRTE saka toj da odi kade sto mu odat drugarite, da e pocesto so niv. mene mi smeta toa samo poradi toa sto jas imav mala zabrana da izleguvam so niv, no sepak popustam... ete ova e mojata greska sto ja spomnav vo pocetokot ON E IZLEZEN A JAS SEDAM DOMA. ZOSTO? ZATOA STO JA NEMAM DRUGARKATA DA IZLEZAM SO NEA........