Темава ми дојде на врв како фул хаус во покер...
Мојата последна врска заврши вчера, на мирен разбран и културен начин, добив едно исто така мирно и културно фак офф!!! Гром од ведро небо дирекно во мојата психа кој во последниов месец доживува неподнослив очај и депресија, моментот е баш најнепогодниот што можеше да се избере.
Врската како таква беше повеке од совршена, имавме многу големо разбирање, посебен разбирлив начин на комуникација, моментите на нервоза беа ретки и завршуваа позитивно со уште поголема доза на љубов.....
Го измени комплетно мојот живот, во позитивна насока, со неа ги доживеав најубавите мигови во животот, бев срекен како кокиче во пролет.....и сеуште се прашувам зошто, и најлошо од се е што немоѓам да го откријам проблемот, за прв пат по 4 години не сум способен да разберам преку дискусија, а се трудев искрено најмногу што можев, променив многу работи, личниот карактер, бев внимателен со неа, се трудев никогаш да не ја повредам, ја сакав и сеуште ја сакам повеке и од самиот себе, сум свесна личност ја прифакам реалноста како таква и ќе мора да продолжам понатаму без неа, како не знам.....
А што научив од врската?
Научив дека животот е еден и единствен и дека не треба да се троши залудно, научив дека не постои љубов онаква каква што јас ја замислувам ЗАСЛЕПЕНА,(сум пишел по теми на форумов дека постои љубовта и сум застапувал такви ставови, им се извинувам на сите со кои сум расправал за тоа) научив дека животот е курва и тој сега се ебе!!! и се надевам дека набрзо ке сврши и ке посегне по цигарата...