Што мислат вашите родители за музиката што ја слушате?

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
Моиве ич ама ич не ја сакаат музиката шо ја слушам. На тато му било ептен гласно, мама викат која е оваа шо завиват и ела разбери се... таман сум пуштила, сум се распеала и ќе речат намали :nervoza: е тогаш ме ваѓет од патики и од инает уште погласно пуштам и пејам колку шо можам појќе, не до нешто друго-од инает. И не попуштам, си терам по мое, па сакале-не сакале ќе слушет и тие. Па и шо имат да ми се мешаат тие во мојот избор, мене ако ми се свиѓат ич не глеам за другите. Ако не им се свиѓат слободно можат да си излезат. :toe:Иначе тато најмногу викат ко ќе пуштам Nightwish, а најтрагично од се’ е шо тој ми го купи цд-то. Абе мрдната работа :devojce:

Член од
12 март 2007
Мислења
650
Поени од реакции
73
моите вриштат од мојта музика.особено кога ќе им пуштам некои black/death metali,одма почнат ''копеле смени ги тие завивања, џоа вуци реват...'' и слични коментари.ама колку и да се бунат .пак попуштат

Член од
21 декември 2005
Мислења
661
Поени од реакции
7
niso nesmeat da kazat :) nejkat da ja rokam glasno po doma ama nemoze da mi kazat da ne ja slusam

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
non stop me zamaraat,batalija taa muzika so samo zborat gluposti

ForFokSake

The Only Thing To Fear Is Running Out Of BEER !
Член од
26 јануари 2007
Мислења
429
Поени од реакции
0
За музиката кога како мислат.Зависи у кој момент ке влезат.Некад ако слушам хард кор панк малце ке запрашаат што гледам у таа музика.А ако рокам олд скул баш им се свиѓа.А татко ми ништо не збори лошо пошто се разбира и он порано слушал тоа и знае многу ствари

Jay

Член од
6 април 2007
Мислења
89
Поени од реакции
1
Порано ми викаа кога сме ние дома оваа музика не смее да биде пуштена :pos: и еднаш татко ми го извади осигурачот од собата зашо нејќев да исклучам :pos: ,а сеа не смеат нишо да ми речат :je:.

Член од
4 февруари 2007
Мислења
1.640
Поени од реакции
16
Se derat kako ludi
stisi pa stisi amannnnnnnnnnnnnnnnnnnn
neka se bunat koj gi vrti:)

~Ann~

~sweety~
Член од
11 февруари 2007
Мислења
53
Поени од реакции
0
Тивко слушам така да никому не смета и никој не ми досаѓа.

Член од
19 јануари 2006
Мислења
127
Поени од реакции
1
Моите ич не ми ја сакаат музиката ,ного бучна била и не била за нормални луге ,ама јбг , Who says that I'm normal :D \m/

Член од
25 август 2006
Мислења
336
Поени од реакции
6
Не ми ја сакаат музиката....воопшто не е по нивен вкус и стил...

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Моите не се ни замараат со музиката шо ја слушам. Само гледаат да биде тивко - хехе. Ми викаат твоја музика, твоја работа.

|_EmKA_|

~The Unforgiven~
Член од
18 март 2007
Мислења
90
Поени од реакции
1
ни моите не се замараат,башка не сум определена за некоја музика,па само таа да ја слушам, слушам ама баш се..освен некоои такви што би рекле постарите - наркомански песни :D ме нервираат! :)

Член од
19 април 2007
Мислења
629
Поени од реакции
37
Моите нон стоп ми имаат коментар за музика...."Што е ова,нон стоп само пцујат,немаат речник" итн...Aма мене ми е гајле,ја не се замарам,ја не им казувам они што да слушаат,така да зашто они да ми казуваат,нема логика...

BoYd

женско сум
Член од
1 февруари 2007
Мислења
707
Поени од реакции
4
Па знаат од време на време да промрчат као намали или шо се дере овој ко будала али повеќесакам гласна музика да слушам кога нема никој дома.Така никој нема да ми го уништи моментот и сите сме среќни и веселииииииииии.. :icon_bigg

Kajgana Shop

На врв Bottom