Што мислат вашите родители за музиката што ја слушате?

N

NeMiRnA

Гостин
pa jas se soglasuvam so moite,ne se narodnjaci ili turbofolkeri taka da se sfakame,a i jas ne sum azdisano detence po nekoja muzika,osobeno koa se raboti za yani i vangelis epten se soglasueme

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Татко ми нема ништо против, ама на мајка ми и е секогаш прегласна музиката која ја пуштам

Член од
6 февруари 2006
Мислења
94
Поени од реакции
1
Тато: Добро бе сине шо има толко интересно у тва рупцис тупцис? Се исто па исто. Как може да учаш на таква музика?

Член од
9 мај 2006
Мислења
144
Поени од реакции
0
тато:Еј дај пусти несто постаро

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Slusaat od se po nesto i ne im smeta toa sto slusam jas iako ne im e bas ni omileno.

NaTaLi

BabaSera pod Ste4aj
Член од
22 април 2006
Мислења
1.061
Поени од реакции
17
Pa u princip, moite me nau4ija da ja slusam ovaa muzika sto sea ja slusam-rock, rock'n'roll...Tatko mi sekogas slusal rock i hard-rock(koa bil mlad svirel vo grupa, dodusa grupata ne postignala nikakov pogolem uspeh osven nekolku klupski svirki, ama kaj 4ovekot e uste ostanat toj rock duh) i uste od male4ka se sekjavam, dodeka drugite de4inja slusaa Zlatno slavej4e, ja gi slusav Azra, EKV, Elektri4ni orgazam, Riblja 4orba, AC/DC, The Rolling Stones i mn. drugi, zatoa sto tatko mi mi ja punese glavata so niv... A, majka mi sekogas mi popuvala da ne slusam turbofolk, zatoa sto takvata muzika go perela mozokot...
Sea sum im mnogu blagodarna za toa vospituvanje, zatoa sto da ne bea oni da me u4at uste od najmala vozrast za vistinskite muzi4ki vrednosti, ja sea najverojatno ke se veselev u nekoja birtija na "mega-hitot": Nisam ja tvoj sexy robot!!:cug: :cug: :cug: :pishtoldz :kajg:

Xokaido

WaRrIoR_FoR_Life
Член од
5 април 2006
Мислења
131
Поени од реакции
1
Moite..hmm, epa vaka za tehnoto i za transot velat deka ne mi se slusa od niv,za rokot deka e odlicna muzika, za metalot deka e antichrist...

N

NightFuneral

Гостин
Ma nema so da zborat moite,ke me prifatat takva kakva so sum,ako ne niven problem.Tatko mi nema niso protiv,a majka mi ne ni znae so slusam.Jes da zbori za crniloto....ama aj.

Член од
24 мај 2006
Мислења
61
Поени од реакции
0
Mi mrchat za crnoto a za muzikata nemozhat da komentiraat bidejki i tie na vremeto slushale muzika slichna na mojata taka da koj gi .....:D

IV43

Perfect in all imperfection
Член од
10 јануари 2006
Мислења
1.168
Поени од реакции
3
Xokaido напиша:
Moite..hmm, epa vaka za tehnoto i za transot velat deka ne mi se slusa od niv,za rokot deka e odlicna muzika, za metalot deka e antichrist...
Moite ne mislat BAS ISTO taka, ama ja mislam:bip:

Inace se soglasuvaat kakva muzika i da slusam, a toa e zaradi to so, slusame ist tip na muzika, neso stransko, najcesto anglisko, turbo folk VO NIKOJ SLUCAJ, metal i nekoi transovi, koi se nepodnoslivi za usi, i da mi velat da slusam, ne mozam i sama da gi podnesam:kez:

Член од
14 април 2006
Мислења
28
Поени од реакции
1
kaj mene roditelite ne se protiv za muzikata no koga ce mi recat da pustam srpsko skrenuvam

Yan Gillan

Iron Maiden - my religion
Член од
12 мај 2006
Мислења
642
Поени од реакции
19
:nesvest: :nesvest: :nesvest: Tatko mi e metalec pa ne mu preci ama na majda mi i puka glavata stom pustam nesto

Член од
12 март 2006
Мислења
354
Поени од реакции
1
Na moite ne im smeta ama bas ic. Epten se cool :icon_lol: :icon_lol:

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
абе луѓе јас ја имам фатено мајка ми како гледа MTV Adria хехехехехехе :))

Xokaido

WaRrIoR_FoR_Life
Член од
5 април 2006
Мислења
131
Поени од реакции
1
Najvazno e da bideme ona sto sakame da bideme i da slusame ona sto sakame da slusame ..:):)

Kajgana Shop

На врв Bottom