Што мислат вашите родители за музиката што ја слушате?

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Моите се многу либерални во поглед на музиката што ја слушам. А и на нив им се допаѓаат некои ствари (едвај ја откачив мајка ми да не доаѓа на Апокалиптика!!!!:(). Абе знаат да се срциња понекат:)

Член од
27 мај 2006
Мислења
74
Поени од реакции
1
hehe ,ja mojtta majka vise ja naviknav,pa sea ne se buni tolku,otkako ja sednav na eden"seri-oozen" razgovor,za toa kolku ona i da vika ,i da se dere ja nema da popustam,i nema da go smenam stilot na muzika..........
taka da sea i ne e tolku loso.........dobro e dobroe.....
sepak ima po nekoi ispadi od tipot: :ija: deteeeeeee namali toa vristenata,aman veke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
toa e so da prais.....
:lud:aaaa da,isto i mene tatko mi mi se ponudi da dosol na apokaliptika, abe da se:pos: !!!!!!!!!!!!

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
Elton John is the AntiChrist - Ozzy Osborne is his bitch - they have a love child - Jerry Springer.

Marata

kinky
Член од
9 мај 2006
Мислења
473
Поени од реакции
3
Моите не да немаат врска од музика... И се им смета... Фолтин им биле ваки такви, а кога ќе ми ги рокнат оние од Пинк или Планета од такт ме вадат.

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Marata без навреда, општо ова ке го кажам :)

најнизок стадиум на музичка култура е да ти сметаат фолтин, а пинк да ти бидат милозвучни

нема спас од такви :)))

Marata

kinky
Член од
9 мај 2006
Мислења
473
Поени од реакции
3
Гижо напиша:
Marata без навреда, општо ова ке го кажам :)

најнизок стадиум на музичка култура е да ти сметаат фолтин, а пинк да ти бидат милозвучни

нема спас од такви :)))
Е сега гледаш колку ми е тежок животот.... Побудалувам дома со нив. Лани ме фати некој период и слушав Сепултура прилично многу и брат ми ја исполажа мајка ми дека тоа се сатанисти и на концерти жртвуваат луѓе и пијат крв... Најтрагично е што мајка ми (незнам дали поверува ама ) се загрижи жената! и почна да збори по комшики дека нешто се случува со мене!

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
терај си свој живот, зашто бар ке се поштедиш од нервирање, а нервирање е губење време

Marata

kinky
Член од
9 мај 2006
Мислења
473
Поени од реакции
3
Гижо напиша:
терај си свој живот, зашто бар ке се поштедиш од нервирање, а нервирање е губење време
тоа и се трудам да го правам, ама ти да слуашаш турбо шит цел ден, па да не се нервираш да те видам

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
за тоа треба посебна техника :)) ама мислев на озборувањата

Chee Chi

Анархо-Гејша
Член од
4 февруари 2007
Мислења
25
Поени од реакции
0
Моите сакаат да ме носат на егзорцизам... :music1:

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
на моите некогаш им смета, но бидјќи сум само од сабајле нашколо, па кога ќе дојдам дома обично никој нема ( ако и брат ми не е прва смена ), па ги затворам вратите ( да не влезе некој ) и пуштам колку сакам гласна музика. :)

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Моите немаат појма од музика. Мајка ми само Пинк гледа само турбо.. не можам да седам во дневна.. а кога слушам јас рап викаат дека сум се занесувал сум немал појма од музика :toe:. Само најинтересно ми е кога слушам мак рап и има многу пцуење.. слушам гласна музика и се чудат со мене.. мислам не ме сваќаат.. но во целост не им смета мојата музика..

Член од
27 февруари 2006
Мислења
1.356
Поени од реакции
9
На моите многу им смета само гласната музика, а за друго ништо не се бунат

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Моите не ни знаат каква музика слушам. :)
Единствено штрајкуваат кога пуштам гласно, а тоа најчесто се случува кога ја средувам собата, за да можам да пејам во меѓувреме и да си го направам чистењето поинтересно. :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom