- Член од
- 29 март 2013
- Мислења
- 4.689
- Поени од реакции
- 4.539
Морав, ми требаше нешто покулирачко, нешто со помалце акцијаЕптен си сменил атмосвера нема што
Ама следно е Секиро (друг ендинг)
Морав, ми требаше нешто покулирачко, нешто со помалце акцијаЕптен си сменил атмосвера нема што
Сврти малку на зелда, кингдом хартс... друга палета на бои, нешто по ведро, празници се ближатМорав, ми требаше нешто покулирачко, нешто со помалце акција
Ама следно е Секиро (друг ендинг)
Остај не спомнувај празници...Сврти малку на зелда, кингдом хартс... друга палета на бои, нешто по ведро, празници се ближат
Прегледај го приврзокот 293955
Кога ја почнав некако не ми остави силен впечаток и мислев дека брзо ќе ја баталам, ама it grew on me и еве при крај сум со приказната, а планирам и да поиграм дополнително за платинум.
На 18ти мај излага и за РС.
Denovive bev sloboden i nesakajki i sednav.Days Gone ја почнав веќе пред барем 3 недели и дури сега сум некаде 80% со приказната, настрана тоа што имам уште "side stuff" за играње и надоградување. Сакам да кажам дека не очекував оволку долга да биде, но добро е раскажана а и добра е приказната ако е толку развлечена, си тече постепено. Би рекол подолга е од HZD, по гејмплејот е доста слична на Mad Max, а по тематиката се гледа дека е доста инспирирана од The Last of Us.
И јас ја играв овој период, беше лани и баш ми легна и ми се поклопи атмосверата во играта. Играва не е од оние клише игри што ги има последниве неколку години да шокираат и испревртуваат очекувања само за да бидат зборени и да постигнат нешто.Denovive bev sloboden i nesakajki i sednav. Prvo ne sakav da ja igram voopsto igrava, mi nemase coolness, izleze vo cuden period, last of us 2 nekade bas itn. Ja pustiv samo da vkusam vibe, dali e bavna/brza, grafika da vidam, mehaniki dali ima nesto revolucionerno, opsta slika... poso e free na ps+, da trebase da ja kupam mnogu drugi pred nea ke dobiea sansa Pocetokot igrav bez kejf i mehanicki furav, za da ne primetam posle deka me hooknala i ne sum mrdnal od pred tv. Se prasuvav duri sto ustvari me vlece. Igrata e solidna. Sekoj aspekt izraboten solidno. I moze i ne me fascinirase ama na krajot na denot ne ja hejtam. Ima ponekogas red dead vibe koga vozis so motor niz otvoreniot svet i pocnuva nekoja dobra instrumentalka u pozadina.. Imam uste mnogu malku. 90% in. Hordite mi se epten zahtevni ponekogas, mislam deka samo toj element, toj gimmick e razlicen od random zombie igra ama rewarding e, znae da e dobro cuvstvo koga konecno se ke isplaniras dobro i ke gi sredis. Ne znam od kaj samodoverba igrata vaka da mi legne ali welcomed surprise.
За оние кои сакаат добра приказна, ова е тоа!
Исто. Можеле да подобрат некои ситници, ама играта во целост е лудило! Приказната ми прави ментален оргазам, ова повеќе од идеолошки аспект.
Че Гевара на апаратимаИсто. Можеле да подобрат некои ситници, ама играта во целост е лудило! Приказната ми прави ментален оргазам, ова повеќе од идеолошки аспект.
Ne znam kolku e za jutub, vo edna dve epizodi moze ama dzirni ja, moze ke ti legne.Life is Strange 2, ги снимив сите 5 епизоди за YouTube. Ако знаете некој сличен серијал, препорачајте.