Морав, ми требаше нешто покулирачко, нешто со помалце акцијаЕптен си сменил атмосвера нема што![]()

Ама следно е Секиро (друг ендинг)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Морав, ми требаше нешто покулирачко, нешто со помалце акцијаЕптен си сменил атмосвера нема што![]()
Сврти малку на зелда, кингдом хартс... друга палета на бои, нешто по ведро, празници се ближатМорав, ми требаше нешто покулирачко, нешто со помалце акција
Ама следно е Секиро (друг ендинг)
Остај не спомнувај празници...Сврти малку на зелда, кингдом хартс... друга палета на бои, нешто по ведро, празници се ближат![]()
Прегледај го приврзокот 293955
Кога ја почнав некако не ми остави силен впечаток и мислев дека брзо ќе ја баталам, ама it grew on me и еве при крај сум со приказната, а планирам и да поиграм дополнително за платинум.
На 18ти мај излага и за РС.
Days Gone ја почнав веќе пред барем 3 недели и дури сега сум некаде 80% со приказната, настрана тоа што имам уште "side stuff" за играње и надоградување. Сакам да кажам дека не очекував оволку долга да биде, но добро е раскажана а и добра е приказната ако е толку развлечена, си тече постепено. Би рекол подолга е од HZD, по гејмплејот е доста слична на Mad Max, а по тематиката се гледа дека е доста инспирирана од The Last of Us.
Denovive bev sloboden i nesakajki i sednav. Prvo ne sakav da ja igram voopsto igrava, mi nemase coolness, izleze vo cuden period, last of us 2 nekade bas itn. Ja pustiv samo da vkusam vibe, dali e bavna/brza, grafika da vidam, mehaniki dali ima nesto revolucionerno, opsta slika... poso e free na ps+, da trebase da ja kupam mnogu drugi pred nea ke dobiea sansa Pocetokot igrav bez kejf i mehanicki furav, za da ne primetam posle deka me hooknala i ne sum mrdnal od pred tv. Se prasuvav duri sto ustvari me vlece. Igrata e solidna. Sekoj aspekt izraboten solidno. I moze i ne me fascinirase ama na krajot na denot ne ja hejtam. Ima ponekogas red dead vibe koga vozis so motor niz otvoreniot svet i pocnuva nekoja dobra instrumentalka u pozadina.. Imam uste mnogu malku. 90% in. Hordite mi se epten zahtevni ponekogas, mislam deka samo toj element, toj gimmick e razlicen od random zombie igra ama rewarding e, znae da e dobro cuvstvo koga konecno se ke isplaniras dobro i ke gi sredis. Ne znam od kaj samodoverba igrata vaka da mi legne ali welcomed surprise.
За оние кои сакаат добра приказна, ова е тоа!
Исто. Можеле да подобрат некои ситници, ама играта во целост е лудило! Приказната ми прави ментален оргазам, ова повеќе од идеолошки аспект.
Че Гевара на апаратимаИсто. Можеле да подобрат некои ситници, ама играта во целост е лудило! Приказната ми прави ментален оргазам, ова повеќе од идеолошки аспект.
Life is Strange 2, ги снимив сите 5 епизоди за YouTube. Ако знаете некој сличен серијал, препорачајте.![]()