Што играте во моментов

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
Ц ц ц што зараза е менаџерот 2001ва...ама со нов апдејт :) по цели денови тоа само играм значи :)

ИвањушкА

some-thing
Член од
17 јули 2009
Мислења
342
Поени од реакции
526
Ми текна на Half Life дека не ја доиграв у средношколските денови, и фатив да си ја играм пред некој ден. :)

halfelfpaladin

The Black Paladin
Член од
23 август 2011
Мислења
236
Поени од реакции
100
Јас започнав со Star Wars the Old republick, од ноември е бесплатна но со ограничувања, и супер е играта.
Јас ја играв 3 месеци коа си беше со месечна претплата. Кажи ми, како е со рестрикциите сега? Неам сам проверено ама од тоа што го читам по портали и форуми било ептен лошо, имало премногу нелогични рестрикции, вистна е?

Член од
26 јули 2012
Мислења
322
Поени од реакции
98
сега сум sergeant за рестрикции не сум осетил бидејќи сум мал левел не сум квалифициран да ти кажам ама многу ми се допаѓа играта ќе ти кажам ако налетам на рестрикции

Член од
26 јули 2012
Мислења
322
Поени од реакции
98
сега само што видов дека во antique shop има предмети за со aeria points да се купи и дека само 5 квеста можеш да имаш активни ако најдам друга работа ќе ти кажам.

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
При крај сум со симињање на Shogun 2 Total War, ми кажувале оти е супер, али колку ќе ја врви на машината ич не знам...

Член од
24 октомври 2011
Мислења
127
Поени од реакции
16
Јас ја играв 3 месеци коа си беше со месечна претплата. Кажи ми, како е со рестрикциите сега? Неам сам проверено ама од тоа што го читам по портали и форуми било ептен лошо, имало премногу нелогични рестрикции, вистна е?
Па јас играв само до 3lvl, и до сега не приметувам ништо посериозно. Но бидејќи при логирање едното од двете прашања за безбедност го имав заборавено и ме блокираа, па имаат некоја си поправка на сајтот и морам да чекам за да се врати во нормала. Знам само дека рестрикциите важат за некој итеми и искористеноста на слободниот простор во backpack-от.

Член од
9 мај 2011
Мислења
278
Поени од реакции
65
Бордерлендс 2 . Најбоље игра .
--- надополнето: 18 февруари 2013 во 23:49 ---
Бордерлендс 2 . Најбоље игра .

Kajgana Shop

На врв Bottom