Што играте во моментов

Член од
27 септември 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
870
Само што ја поминав Assassins Creed-Revelations.Не знаев каде и како да ја споделам импресионираноста,се мислев да излезам на балкон и да урлам,помислив да пишам нешто на ФБ како статус...но сето тоа ќе беше кретенски.Можеби е една од најдобрите игри кои ги имам играно,за приказната сум сигурен дека е најдобрата во гејминг индустријата....евр.Се надевам дека третото продолжение е на ниво како претходните,еве го чека за инсталација.Се чувствувам онака избедирано,како кога сте на одмор,штом се вратите дома кога ќе ве зафати мини депресија зашто ви минал одморот.Е баш во такво расположение сум во моментов.
И мене исто многу ми се допадна играта,особено музиката,градот,графиката,приказната и друго.Дефинитивно една од најдобрите игри за 2011. :)
--- надополнето: 17 јануари 2013 во 15:51 ---
Инаку сега ја играм Hitman i Ac3. :)

M

Muranyi

Гостин
И мене исто многу ми се допадна играта,особено музиката,градот,графиката,приказната и друго.Дефинитивно една од најдобрите игри за 2011. :)
--- надополнето: 17 јануари 2013 во 15:51 ---
Инаку сега ја играм Hitman i Ac3. :)
Да,посебно уживање беше убавината на Истанбул,пренесена преку играта.Само што го почнав и третиот дел,само што малку ми сецка,како да има поголеми побарувања од претходните делови.

Член од
26 октомври 2011
Мислења
795
Поени од реакции
375
I kako e? :)

Inace I ja DmC, Dante ko site pederi u grad friz, a grafikata ko da e igra od pred 2-3 godini. Ama hack and slash e, jbg, zabava si e zabava.
Како Диабло 2 ;) Интересна е само заебано е пасив скил,многу е голем треба да разгледаш на кај да одиш,што и како затоа што треба многу фармање на оробови за да направиш респек :D Во глобала е супер

Член од
15 ноември 2011
Мислења
1.427
Поени од реакции
751
Sniper Ghost Warrior - Gold Edition има одлични додатни мисии.

Kajgana Shop

На врв Bottom