Што играте во моментов

батеМаче

Човек
Член од
3 декември 2008
Мислења
320
Поени од реакции
272
Само што ја завршив Thomas was alone одличен платформер со добра естетика и супер атмосвера, ја имав започнато од поодамна и конечно најдов време да ја завршам. Ако сте фанови на вакви игри да знаете дека од мене има ЈАКА ПРЕПОРАКА оценка не би давал.

Исто пред 2-3 дена ја завршив The Cave, еднаш и тоа со близнаците, авантурстката (индијана џонс грл) и со the time traveler. Ништо посебно ама ќе ја играм пак со останатите карактери (сакам да им ги видам приказните).

Ја играм и Don't Starve е таа е одлична игра со преживување и на неа сум фокусиран во последниве ден и пол, супер е онака.

И си симнав Final Fantasy, Final Fantasy 3 и Chrono Trigger за на телефон и сакам да навлезам бар на една од тие игри во шема и да си играм од во кревет :D така да може да ми препорачате со која да почнам (ако имате играно некоја од овие).

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
24 октомври 2011
Мислења
127
Поени од реакции
16
Само што ја инсталирав CRYSIS 3, и се ми е на Verry High, добивам 7 слики во секунда :D

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.154
Поени од реакции
5.996
Еееерм... Крајсис 3 излева 3тата недела на фебруари.
Crysis 3 Multiplayer Open Beta излезе на 29ти јануари.

Он топик, периодов ми се инсталирани LotRO, SWTOR, Diablo 3 и LoL, па играм што ми доаѓа у моментот.

L

Luki Junior

Гостин
Crysis 3 Multiplayer Open Beta излезе на 29ти јануари.

Он топик, периодов ми се инсталирани LotRO, SWTOR, Diablo 3 и LoL, па играм што ми доаѓа у моментот.
Јас мислеех оти RTM верзија е, па ми стана чудно.
Иначе знам за Опен Бета оти е излезена... :)
(не беше коментаро за зајадувајне, туку чисто информативно)

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.042
Поени од реакции
83.481
Од електронски ствари: Kingdoms CCG, Memoir '44 on-line, MTGO.
Oд неелектронски ствари - многу работи.

И си симнав Final Fantasy, Final Fantasy 3 и Chrono Trigger .
Одлични игри.
Хроно Тригер не можев да ја најдам никако, првата ми ја донесоа од Англија, а втората од САД.

Зборувам за деведесети и за SNES.

батеМаче

Човек
Член од
3 декември 2008
Мислења
320
Поени од реакции
272
Одлични игри.
Хроно Тригер не можев да ја најдам никако, првата ми ја донесоа од Англија, а втората од САД.

Зборувам за деведесети и за SNES.
Епа јас лично немам играно ниту една Final Fantasy игра никогаш и сега баш си се мислев дека ми треба РПГ игра за на телефон и така стигнав до овие три. Информиран сум добро за ФФ франшизата ама од сплет на околнсти сум пропуштил да ги изиграм како дете и сега сакам да ги пробам.
Игрите се портови од старите само контролите и мениата се сменети за да одговараат за екран на допир и turn-based начинот на борби одговара за ваква платформа (знаеш touchscreen).
FF првиот дел го играм сега, ја снимив и FF3 а btw FF3 е порт од верзијата за Нинтендо ДС од 2005 или така нешто, a Хроно сеуште ја немам испробано ја немам ни инсталирено што е за право :D

Член од
24 октомври 2011
Мислења
127
Поени од реакции
16
Ја играш на конфигурацијата што ти е во потпис, и добиваш 7 fps!?!
Мхм, изгледа заради драјверите. Па пробав и со изгасени АА и добивам 23-25минимум а 60максиум но ретко, преретко. Изгледа имаат AMD проблеми со дефинициите па ќе треба да се почека некое време.

Член од
24 октомври 2011
Мислења
127
Поени од реакции
16
Јас започнав со Star Wars the Old republick, од ноември е бесплатна но со ограничувања, и супер е играта.

Kajgana Shop

На врв Bottom