Eпа кажете ми која е таа машка психологија: да не се врзувал со една повеќе од 2 недели,месец,да си пробал повеќе девојки,да нема обврски,да мува се што ќе стигне...Мислам Хелоооуу!!! Некој нека ми објасне од каде таа ваша филозофија...
Е сега според мене,мувањето е измислено токму од мушките,за да се докажуваат као демек они се јаки фраеришта за другиот ден да се фалат кој која вечерта ја смувал...ПА според мене прашањето треба да биде обратно поставено: Што им е на машките,во кој ли филм се,па боље им е да се муваат,отколку да си фатат девојка и да си ја сакаат!?
Знам дека барем 80% од девојките не прифаќаат мување,сакаат озбилна врска(добро сега не толку озбилна) ама до некаде,ама машките се оние кои се фураат нешо у стилот " не сакам да се врзам", па на цурите и не им останува ништо друго освен да ја прифатат нивната игра и да се муваат или како оние "паметните" - едноставно да не ги прифатат нивните ефтини игри. Е сега не дека нема такви женски,на кои хоби му е мувањето,ама главно,90% тоа е машка глупава игра,и нормално тоа е измислено од нив,а од кои причини не знам...Да,нештп као страв ми е да се заљубам...Па ај ќе се муваме.
А што е тоа што го немаат мувачиците? Епа очигледно Мозок...Ако знаеш дека на некој му си мувачица и да останеш со него, е па тогаш мила си ТЕЛЕ... Може некој да те смува за вечер без да си свесен,ама да те држи 3 години на мување,е тоа не знам...