Што е со луѓево?!

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
GarDiaN напиша:
Dafi i ti si krsel i ja sum krsel flasi i samite neznaeme zosto ( a i ne mislam deka sme seljaci ) samo znaeme ni bilo samo edno pijano zadovolstvo :). A sto posto nema da go pravime ako ni podeli edna kazna od 3000 denari :)

:):):):):):):) Najdobra kazna za fraerista i razgaleni decista cistenje na parkot u 00:30 edna nedela..... aj da vidam posle so fraer ke bide :):):):):)
Тие фраеришта се сомневам дека ќе се согласат да собираат.Пре би одбрале во станица да ги приведат,отколку да си ги прљаат рацете,па не дај боже па да се исечат...
И покрај тоа што направиле штета,ако треба скандал ќе направат ако им дојдат цајкани,зашти нели они се татини мази и се им е дозволено...

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
татини мази дома а не у парк ако е татина маза нека седи со татко му нека дрма од флашата а после нека кршат заедно у двор а не да ми се распуцава по парк,верувај не се десило барем јас не сум слушнал некој од тие да прави преоблем пред полиција или скандал,може има не викам не но доколку се постават како што треба ќе го јадат дефинитивно

JeCILaDy

Move Away
Член од
18 април 2006
Мислења
2.350
Поени од реакции
22
А мене една баба ми се развика оти ги плукам лушпите од сончоглед на земја...

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
А мене една баба ми се развика оти ги плукам лушпите од сончоглед на земја...
И мене почна еден дедо да ми го тепа кучето зашто пиеше од фонатаната...:toe:
Шо не седи да ти тепа навечер пијанциве ако е толку голем заштитеник на паркот?

JeCILaDy

Move Away
Член од
18 април 2006
Мислења
2.350
Поени од реакции
22
Маwечко злато, џабе се нервираш. Тоа не е до татини и мамини мази, строга контрола, премногу слобода, бла бла бла.
Таков ни е менталитетот, без трошка култура. Тоа е.

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Како си му дозволила да ти го тепа кучето? Мене нека проба да ми го чепне, стар не стар има да лета у фонтана.

А проблемот со фрлањето разни ствари на места кои не се соодветни не е проблем само на оваа млада генерација. Се додека постојат триесетгодишни жени што искористените улошки си ги фрлаат од балкон, ќе постојат и будали што наоѓаат задоволство во кршење стаклени предмети.
Јебига, некултурен град сме.

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Како си му дозволила да ти го тепа кучето? Мене нека проба да ми го чепне, стар не стар има да лета у фонтана.

Работата беше што си играше кучето,трчаше по точаци на едни деца.И ок,го оставив,видов дека не му прават ништо и за да се изнатрча.И тргнавме со Дафи по него и тогаш видов дека пиеше од фонтаната и овој дедово почна да му се дере и зема да мафта со тоа стапот...
После следуваше цела расправија,поизнервирана не сум била никогаш.
Зема да се кара со нас и со тие децата со точаците како ние сме биле сељаци...:toe:

JeCILaDy

Move Away
Член од
18 април 2006
Мислења
2.350
Поени од реакции
22
Што не му рече да се прошета низ парк навечер? После 22:00?

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
ти го тепале кучето??? ти нормална си бе? јас неможам да гледам некој улично куче како тепа а не камоли моето кое повеќе си го сакам од себе си...

е затоа ке си купиш доберман или дога :) хахаха...

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
ти го тепале кучето??? ти нормална си бе? јас неможам да гледам некој улично куче како тепа а не камоли моето кое повеќе си го сакам од себе си...

е затоа ке си купиш доберман или дога :) хахаха...
Работата беше што си играше кучето,трчаше по точаци на едни деца.И ок,го оставив,видов дека не му прават ништо и за да се изнатрча.И тргнавме со Дафи по него и тогаш видов дека пиеше од фонтаната и овој дедово почна да му се дере и зема да мафта со тоа стапот...
Зема да се кара со нас и со тие децата со точаците како ние сме биле сељаци...:toe:

Ете што се случуваше.:)

GarDiaN

ФудБалЕрчЕ
Член од
16 февруари 2006
Мислења
465
Поени од реакции
19
Cekaj sea malce go udril kuceto ili ne. Ko prvo samo si go ostavila kuceto so sto sekoj moze da sfati deka e skitnik ne go opravudavam ako slucajno go mavnal ama malo morgen tebe ako ne ti e gad kuce da pie od fontana posle ti da pies dobro na drug mu e gad ( fontanata ne e napravena za kucinja da pijat ). So vakvo razmisluvanje vo smisla ako mene ne mi e gad ili slicno moze da se pravi ko primerot za pienjeto od fontanata se unistuva svetot :) ( ne zivees samo ti na ovoj svet misli i na drugite )

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Малце е гадна глетката куче да ја лгави чешмата од која ке пијам ја,сопствениците(доколку ги има) требало да го спречат кучето,нормално дека некој ке се изреволтира па и ке го удри(ако е слаб со нерви)

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Vaka.. Da bideme realni nema eden tuka sto ne sedel u park da pie do sega.. Maloleten/Polnoleten whateva.. Sto ako se zabrani na maloletnici izlez posle 12, Prvo.. Da ne ke pocituva nekoj? Vtoro - Tie od 18 god pa mn se zreli i ne pijat u park??? Abe ajde.. Ok moze ne treba da se prenacukueme do stepen na tepacki praenje i krsenje sisinja kaj ke ni doe.. ali pa luge.. Ne se prajte Majka Tereza.. Nema tinejdzer u denesno vreme pa i onie so ne spagaat vo tinejdzeri malce postari so ne se napil do sea.. Bar malce da mu udri u glava alkoholot..

Kajgana Shop

На врв Bottom