Што е со луѓево?!

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Озбилно!
Што им е проблемот на луѓево,ако можам така да ги наречам?
Како доаѓаат понови генерации се повеќе и повеќе ги има со пореметување?!
Нешто у воздухот да не е?
Паркот е тотално уништен ради пијаниците од тинејџери што секоја вечер се собираат во парк,се праат ќумур и кршат шишиња.
Притоа,луѓето што се задолжени за да го исчистат паркот се жалат дека срчите не се гледаат во тревата и многу е тешко да се исчистат.
Да напоменам дека секој ден дедовците си ги шетаат внучињата во парк и играјќи си во тревата може да се повредат поради малоумните стоки што претходната вечер се пијанчеле.
А сега ради истите тие будали морам да барам ветеринар зашто кучето мое си ја исече ногата и не престанува да му тече крв!
Морониве се да ги собереш и боси да ги ставиш да газат по срчите за никогаш веќе да не им текне да скршат уште едно шише!

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Само да не испадне ова уште една тема против луѓето у паркот.

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Зар викаш има уште луѓе не ми се верува

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Што е проблемот?Добро прашање Мавечко:)
Тоа е не се размислува....сум приметил секој човек си мисли само за себе...,а не мисли на другите ете затоа се тие срчи затоа што да не кажам ама к** го боли тој што џитнал шише стаклено во трева...не му е гајле дали стар човек дали малечко дете ке помине низ тоа него му е важно да го направи тоа што го намислил а во случајов тоа е џиткање на стакленото шише односно кршење:wink:

Член од
9 август 2007
Мислења
261
Поени од реакции
56
Selo sme ushte, rano e. Koga ke stavat kazni za frlanje gjubre, ke vidish dali ke ostavaat gjubre mangupite. Neshto shto od sekogash ke me nervira, i me nerviralo.. pij si, soberi se, idi si doma ko chovek.. Kreteni.

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Am ako e ovaja generacija, znacit i ti si, i jas sum i site sme takvi. Razgaleni, abe stvarno SME takvi.

К

Кнез Мишкин

Гостин
Абе луѓето дома не смејат да је јуначат ...па у парк ќе пијат..како кој знае што направиле од животот ... стварно не знам што е работата и јас сум млад човек ама такви глупости не правам...се исквари народот тоа е...Гледам вчера во чаршија излегле едни мрсулци немаат ни 14 години ..., зеле пиво цел пакет и се пијанат...не е добро тоа...ама за се се криви родителите многу контрола им вршат на децата дома па кога ке излезат не знаат што прават....:nesvest:

Lost Angel

Машко сум, конечно.
Член од
28 јуни 2007
Мислења
417
Поени од реакции
21
Абе луѓето дома не смејат да је јуначат ...па у парк ќе пијат..како кој знае што направиле од животот ... стварно не знам што е работата и јас сум млад човек ама такви глупости не правам...се исквари народот тоа е...Гледам вчера во чаршија излегле едни мрсулци немаат ни 14 години ..., зеле пиво цел пакет и се пијанат...не е добро тоа...ама за се се криви родителите многу контрола им вршат на децата дома па кога ке излезат не знаат што прават....:nesvest:
Дефинитино се сложувам со мислењево...

GarDiaN

ФудБалЕрчЕ
Член од
16 февруари 2006
Мислења
465
Поени од реакции
19
ама за се се криви родителите многу контрола им вршат на децата дома па кога ке излезат не знаат што прават....:nesvest:
so treba da pravat roditelite da zemaat tie da im kupuvaat pivo. Ko prvo najmnogu e krivo deteto so se odlucilo da pie pa potoa drustvoto pa ide prodavacot ili prodavackata so im dozvolile da kupat pivo ako slucajno ne go kupile tie coekot so im go kupil. So zakon e zabraneto prodavanje na alkohol na maloletnici taka da tuka vo vrska so alkoholot nemaat nikakva krivica roditelite. :)

Озбилно!
Што им е проблемот на луѓево,ако можам така да ги наречам?
Како доаѓанаат понови генерации се повеќе и повеќе ги има со пореметување?!
Нешто у воздухот да не е?
Паркот е тотално уништен ради пијаниците од тинејџери што секоја вечер се собираат во парк,се праат ќумур и кршат шишиња.
Притоа,луѓето што се задолжени за да го исчистат паркот се жалат дека срчите не се гледаат во тревата и многу е тешко да се исчистат.
Да напоменам дека секој ден дедовците си ги шетаат внучињата во парк и играјќи си во тревата може да се повредат поради малоумните стоки што претходната вечер се пијанчеле.
А сега ради истите тие будали морам да барам ветеринар зашто кучето мое си ја исече ногата и не престанува да му тече крв!
Морониве се да ги собереш и боси да ги ставиш да газат по срчите за никогаш веќе да не им текне да скршат уште едно шише!
Sekogas ke postojat luge so ke go prekrsuvaat zakonot taka da za zabe gi vregas i itn. Kolku treba da e tesko da se prati 10 clena policija sekoj den da se proseta niz parkot i da gi kaznuva site so se maloletnci i da se privedat site pijani. Luge zakon ima zosto ne se sproveduva. Ja ne gi pravdam nivnite ne moralno- eticki akcii so gi pravat ama zatoa ima zakon se dodeka ne se praktikuva ke ima luge so ke pravat belji taka da ja pogolema vina imaa samata nasa ne tolku dobra drzavicka.

К

Кнез Мишкин

Гостин
Gardijan брат ја викам дека родителите им вршат голема контрола дома односно кон нив пристапуваат со голем авторитет тоа е грешката кај родителите...ги контролираат дома, строги се кон нив..., ама кога децата ке излезат на улица тие баш со најстроги родители се најпроблематични....СЕКОЈА ЧЕСТ НА ИСКЛУЧОЦИ::::

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Само да не испадне ова уште една тема против луѓето у паркот.
Не за луѓето во паркот...за дел од нив.

Зар викаш има уште луѓе не ми се верува
Тек сеа се множат

Am ako e ovaja generacija, znacit i ti si, i jas sum i site sme takvi. Razgaleni, abe stvarno SME takvi.
Зборот ми беше дека со секоја наредна генерација се повеќе и повеќе ги има таквите.

Се бунеле ако кучето земе да врши нужда во трева...Па за инат ќе го оставам да им се посере у скут!
Од прееска го гледам...цела нога му е крвава,не може да застане...:(

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Абе луѓето дома не смејат да је јуначат ...па у парк ќе пијат..како кој знае што направиле од животот ... стварно не знам што е работата и јас сум млад човек ама такви глупости не правам...
Не е проблемот што пијат нека пијат ама проблемот е што не си го собираат "изметот" позади нив,кој к*р ми крши флаши испи и фрли у канта мајко му

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Не е проблемот што пијат нека пијат ама проблемот е што не си го собираат "изметот" позади нив,кој к*р ми крши флаши испи и фрли у канта мајко му
Пошто пијат без усул и мислат дека е модерно да се начукаат,после не се ни способни да одат,а камо ли па да ја најдат кантата(на која што се сомневам дека им текнува во тие моменти).Они битно се напраиле ѓон,а за последиците...ич СТОЈКО не го боли!

Kajgana Shop

На врв Bottom