Што е најлошо во животот?

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.611
Поени од реакции
14.465
Да бидеш болен од тешка болест ... Уф се ежам од такви работи ...:nesum:

Член од
21 октомври 2008
Мислења
178
Поени од реакции
3
prvo nikogas da ne gledam na rabotite deka sme sami
ama nikogas
sakam barem malku pozitivno da deluvam
najloso bi bilo koga bi nemal vkus za hrana ,koga bi go izgubil apetitot , a uste poloso bi mi bilo koga bi imal apetit a da nemam nisto za hranenje............
taka da ajde site da bide mirini i da se pomolime za decata od palestina i africa pa moze i afganistan i indija so nivnite drugarcina od havana, sao paulo, mexico citiy.. ve sakam site

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Да изгубиш блиски луѓе
Да знаеш многу работи а се плашиш да ги кажиш зошто знаеш дека ќе повредиш многу лица
Да сакаш, да се надеваш и да ти го покажуваат тоа за на крај да испадни дека на све што си вложил труд било залудно

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
..Да ти бидат одземени сите насмевки...
...Сите луѓе што те правеле среќен...
..Да не бидеш свесен за злобата што владее со светот...
...Да бидеш константно омаловажуван од луѓе полни со предрасуди и да мораш да се соочуваш со истите...

DDvl

Иден Психијатар
Член од
13 април 2008
Мислења
166
Поени од реакции
2
Да ти бидата одврзани врфците на патиките коа поминуеш улица ааа од друга страна иде камион (прилично забрзан) и тоа се се дешава на Замрзната улица ...

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Емоционален слом. Кога си неспособен да се заштитиш, да се ставиш себеси на прво место, да размислуваш за твоите чувства, желби, интереси... и сам да се доведеш до безизлезна ситуација, кога дури ти е страв и одбегнуваш да се соочиш со се` што ти се случува, кога ти е страв да го погледнеш твојот одраз во огледало...

GrD

Член од
27 октомври 2008
Мислења
289
Поени од реакции
5
Da ja izgubam sakanata licnost :(.
Da se nema voda za pienje.

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
најлошо во животот е да се плашиш од најлошото .. бидејќи ние сами си го креираме живот.. ЗНАЧИ не постои добро и зло .. ПОСТОИ само СТРАВ ..
Ако се плашиш од нешто тоа и ќе ти се случи

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
најлошо во животот е да се плашиш од најлошото .. бидејќи ние сами си го креираме живот.. ЗНАЧИ не постои добро и зло .. ПОСТОИ само СТРАВ ..
Ако се плашиш од нешто тоа и ќе ти се случи
Се согласувам

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Да останеш сам...Сосема сам...Без никој кои ти значи и да нема никој кој те сака:nesum:

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Да останеш сам...Сосема сам...Без никој кои ти значи и да нема никој кој те сака:nesum:
Нешто слично!
Посебно, да останеш сам кога најмногу ти е најпотребен некој! Безразлика, дали за утеха, дали за друштво...или било што!

Македон91

Благородник
Член од
21 јануари 2009
Мислења
2.134
Поени од реакции
120
Да ти се скинит чорапот на раскрсница :vozbud:
Шалата настрана, според мене најлошо е да изгубиш верба во луѓето, да немаш на кого да се потприш кога ти е најтешко.

Kajgana Shop

На врв Bottom