Што е најлошо во животот?

• Креатор на темата Креатор на темата SpiritoS
  • Време на започнување Време на започнување
Да бидеш болен од тешка болест ... Уф се ежам од такви работи ...:nesum:

prvo nikogas da ne gledam na rabotite deka sme sami
ama nikogas
sakam barem malku pozitivno da deluvam
najloso bi bilo koga bi nemal vkus za hrana ,koga bi go izgubil apetitot , a uste poloso bi mi bilo koga bi imal apetit a da nemam nisto za hranenje............
taka da ajde site da bide mirini i da se pomolime za decata od palestina i africa pa moze i afganistan i indija so nivnite drugarcina od havana, sao paulo, mexico citiy.. ve sakam site

Да изгубиш блиски луѓе
Да знаеш многу работи а се плашиш да ги кажиш зошто знаеш дека ќе повредиш многу лица
Да сакаш, да се надеваш и да ти го покажуваат тоа за на крај да испадни дека на све што си вложил труд било залудно

..Да ти бидат одземени сите насмевки...
...Сите луѓе што те правеле среќен...
..Да не бидеш свесен за злобата што владее со светот...
...Да бидеш константно омаловажуван од луѓе полни со предрасуди и да мораш да се соочуваш со истите...

Да ти бидата одврзани врфците на патиките коа поминуеш улица ааа од друга страна иде камион (прилично забрзан) и тоа се се дешава на Замрзната улица ...

Емоционален слом. Кога си неспособен да се заштитиш, да се ставиш себеси на прво место, да размислуваш за твоите чувства, желби, интереси... и сам да се доведеш до безизлезна ситуација, кога дури ти е страв и одбегнуваш да се соочиш со се` што ти се случува, кога ти е страв да го погледнеш твојот одраз во огледало...

Da ja izgubam sakanata licnost :(.
Da se nema voda za pienje.

најлошо во животот е да се плашиш од најлошото .. бидејќи ние сами си го креираме живот.. ЗНАЧИ не постои добро и зло .. ПОСТОИ само СТРАВ ..
Ако се плашиш од нешто тоа и ќе ти се случи

најлошо во животот е да се плашиш од најлошото .. бидејќи ние сами си го креираме живот.. ЗНАЧИ не постои добро и зло .. ПОСТОИ само СТРАВ ..
Ако се плашиш од нешто тоа и ќе ти се случи
Се согласувам

Да останеш сам...Сосема сам...Без никој кои ти значи и да нема никој кој те сака:nesum:

Да останеш сам...Сосема сам...Без никој кои ти значи и да нема никој кој те сака:nesum:

Нешто слично!
Посебно, да останеш сам кога најмногу ти е најпотребен некој! Безразлика, дали за утеха, дали за друштво...или било што!

Да ти се скинит чорапот на раскрсница :vozbud:
Шалата настрана, според мене најлошо е да изгубиш верба во луѓето, да немаш на кого да се потприш кога ти е најтешко.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom