- Член од
- 7 август 2009
- Мислења
- 10
- Поени од реакции
- 0
ja niso realno ne sonuvam ama majka mi eve treti pat sonuva i toa stvarno se slucuva
Баш сакав ова да го кажам.... и мн се нервирам коа неможам да трчам.. али некад ми успева )))) :helou:Тоа што кога те брка некој и неможеш да трчаш...
Една занимливост
Трите сона шо најповеќе се сонуваат се:
1. Кога паѓаш и притоа никако нема да падниш, кога ќе дојди тој момент се будиш.
2. Кога леташ и никако не паѓаш, а кога ќе дојди тој момент исто така се будиш.
3. Кога некој те брка или пука во тебе и сл. никогаш не те погаѓа оти се будиш
заклучок: Во сон не се умира
Хехе ова го прочитав од една книга денеска, од Сигмунд Фројд мислам дека беше. Интересна е оти ја читам
е мене ми се има случено да ме брка некој и јас да немозам да зборувам...и се мачам да се издерам ама небива....Баш сакав ова да го кажам.... и мн се нервирам коа неможам да трчам.. али некад ми успева )))) :helou:
Тоа што неможеш да трчаш е поради положбата на спиење .. ако спиеш со свиткани нозе ..неможеш во сон да трчаш .. така имам прочитаноТоа што кога те брка некој и неможеш да трчаш...
Одкако ке се разбудис не станувај веднас од кревет полежи уште малку и обидисе да се потсетиш. После неколку денови постепено ке почнеш да се сеќаваш.ja sonuvam i nikogas ne se sekavam so imam sonuvano toa valjda do mene e:pos2::pos2::pos2:
fala na sovetotОдкако ке се разбудис не станувај веднас од кревет полежи уште малку и обидисе да се потсетиш. После неколку денови постепено ке почнеш да се сеќаваш.