The Healer
Исцелителот
- Член од
- 19 февруари 2009
- Мислења
- 139
- Поени од реакции
- 7
BitDefender 2010
Наједноставно решение за ова ти е да исклучиш update и да правиш еднаш месечно (јас на пример не праам воопшто). Зошто? Затоа што не посетувам сомнителни сајтови. Ако и ти не посетуваш сомнителни сајтови немаш потреба од update.KIS 09...дефинитивно е најдобар (според мене нормално)....прередовни аптдејти, висока real-time заштита, скенирање на секое бајтче од веб страните, добар firewall итн.. ако на мене некогаш од досада не ми текне да правам формат(чисто онака од досада) никогаш нема да има потреба од него. Нормално секој AV си има недостатоци....на КИС мислам дека се клучовите кој редовно ги блокираат но и за тоа има решение (Trial REseteri, чепкање по регистри итн...)
Фала за сугестијата......ќе пробам, сигурно толку редововниот аптдејт е само заради блокирање и ставање у Black List поззНаједноставно решение за ова ти е да исклучиш update и да правиш еднаш месечно (јас на пример не праам воопшто). Зошто? Затоа што не посетувам сомнителни сајтови. Ако и ти не посетуваш сомнителни сајтови немаш потреба од update.
On-topic: користам KIS(че) 2010![]()
моментално терам со авира слободната верзија и ептен сум задоволен.. фаќа СЕ И СВАШТА !!!
порено користев и нод и касперски и мекафи и шо ти не... али авирава стварно е добра....