не е до твојот компјутер... може да се каже „стручњаците“ од касперски дека имаат добра заштита за вакви работи...Користам Касперски Анти-Вирус 9 веќе пола година , и досега сум презадоволен . Trial верзија е , меѓутоа со помош на Trial reseter ја продолжувам лиценцета за 30 дена .
Меѓутоа од завчера приметив проблем т.е не сака да се апдејтира базата .
Па ме интересира дали некој друг го има овој проблем т.е дали е до мојот компјутер или пак е до стручњаците од Касперски :nesum:Инаку , подесувањата ми се исти , ништо немам менувано
па не му текнало на скрин шат ( затоа треба да се има кепчерче ги има бесплатни колку сакаш)1. Од каде го спушти касперски? Торент сајт? Огромни се шансите инсталациониот фајл да бил малициозен.
2. Наведи ми конфигурација.
3. Добро беше да го чувашае и да даеше еден скрин шат од сите моментално активни процеси.
4. Формат НЕ е решение.
Јас го користам...ЅВЕР Е...Не за џабе е руски.некој да не го има пробано Kaspersky PURE?
По препорака на еден веб дизајнер^HITMAN^ напиша:Bersa Thunder 9 nikel 9mm 4.3 inci
Се мислиш за интересен? Јас пак се трудам да ти помогнам, иди УПМ !!По препорака на еден веб дизајнер :pos2:
Јас го користам...ЅВЕР Е...Не за џабе е руски.