Што ако би ти кажале дека умираш!?

tienly

Robbie, one and only!
Член од
6 октомври 2007
Мислења
60
Поени од реакции
5
Прво и основно, ќе се насекирам за моите блиски како ќе продолжат без мене. Ќе си земам лист и пенкало, ќе си запалам цигарче и ќе напишам тестамент :) Нема да одам од врата до врата за да бидам со најблиските цело време, и онака сум со нив, ќе гледам последните моменти поминати со нив да ги направам уште поинтересни од тоа што досега биле...
И би им ги посветил зборовите од Еминем од песната When I'm gone
And when I'm gone, just carry on, don't mourn
Rejoice every time you hear the sound of my voice
Just know that I'm looking down on you smiling
And I didn't feel a thing, So baby don't feel my pain
Just smile back....

T

Torchyrus

Гостин
Ако ми кажат тогаш ќе мислам за тоа сеа не ми иде на памет нишо едноставно не сакам да мислам за тоа

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Сакам само да е полесна смртта.Нема да сум ни прв ,ни последен.

Член од
14 ноември 2010
Мислења
63
Поени од реакции
24
Pa i taka ke umram nekoj den :D moze od soobrakajka ,a moze od bolest :? hmm ... da znam predvreme, bi se zboguvala na eden nacin so najbliskite vo smisla bi gi izvestila i ne bi se zamarala so rabota i bi ziveela bi luduvala :D :)

• Tαммι •

Гостин
Ќе ги правам работите кои најмногу ги сакам, ќе отидам на местата каде имам најубави спомени ќе излегувам, ќе бидам опкружена со оние кои најмногу ми значат и ќе отидам во салата Градски парк на трибина заедно со сите луѓе од таму за последен пат да го осетам тоа прекрасно чувство... ќе си грмам де.:)

Член од
14 ноември 2010
Мислења
63
Поени од реакции
24
malku glupo ke bide site so ke ne sozaluvaat i ke ni odat po gazot ali od nekoja strana i ubavo :D ! (sala)

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Сакам да ги видам тие кој ми значат... тоа ми е најбитно!!!

A

Antigona

Гостин
Веднаш штом ми казат , идам се фрлам и обидувам да се удавам (ако е тоа возмозно) тука во Дојран

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Ќе платам озвучување , ќе поставам бина на плоштад , ќе земам гитарата и ќе свирам до смрт.

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
Ке идам у Арачиново и ке купам две половни бомби и една у уста ке ставам и една на комсијата и ај у .....

Kajgana Shop

На врв Bottom