Што ако би ти кажале дека умираш!?

Huzzy Gurl

Animal Lover
Член од
14 септември 2008
Мислења
307
Поени од реакции
128
Не знам што ке биде.. Ако ми кажат ќе ви пишам за да ве информирам! :pos:

K

kalimer0

Гостин
Ќе потпишам дека можат да прават медицински тестови врз мене.
Услов: без мачење

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Ќе земем дрога. Многу дрога xD

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
Procesot na umiranje pocnuva uste od raganjeto, smrtta e kodirana vo genite, taka da nie vo sekoj slucaj umirame, sto e stareenjeto osven bavno umiranje. Nema potreba od strav, ako racionalniot sud bi bil presuden, ako doznaeme deka ni preostanuvaat uste nekolku meseci, bidejki nie sekako ke umreme i na kraj dolzinata na zivotot ne igra uloga bidejki smrtta ja brise svesta za traenjeto.
Problemot e sto nie sakame da ziveeme vecno, imame cuvstvo na sloboda, sakame da ziveeme i iracionalnite cuvstva pravat drama i tragedija od seto toa. No ako uspeeme da uvidime deka nie po sebe sme neunistivi, vo smisla deka svetot sekogas ke postoi vo necija svest kako sega vo nasata, togas ke svatime deka ne moze nikako da umreme deka sekogas postoenjeto ke bide vo necija svest kako sega vo nasata. No smrtta kako kraj na ovoj segasen identitet postoi. Mene me cudi edna rabota kako nikoj ne panici sto e smrten sto 100% e sigurno deka ke umre, ama da ne go znae tocniot datum koga ke bide toa, a se panici koga ke go doznae, zar toa menuva na sustina deka i vaka ionaka kako roden veke e dovolno star da umre.

L

Lu

Гостин
Ќе гледам максимално да го искористам времето што ми преостанува.

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Тешко нас ако се деси тоа..Ќе се мрднеш нема да знаеш што да праиш...

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Ќе барам секој мој полезен орган да биде дониран, а потоа лешот да ми го кремираат. Не сакам гробно место во Бутел ниту поп да ме пее.
Добро, кога би дознал сигурно ќе бидам во некој неверојатен шок што не сакам да го замислувам... Остатокот од времето би го поминал со најбликите... Доколку имам повеќе време би сакал и да отпатувам некаде низ Европа, да видам убавини пред црна земја.

S

stefi

Гостин
ќе пробам да ги исправам работите меѓу луѓето што ги знам, ќе пробам ствари шо не сум ги пробала, ќе сакам да ме кремираат и поменот да се слави со музика и пиење :)

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.717
Поени од реакции
1.123
Би сакал сите мои сакани да бидат до мене тој период бидејќи само така сум среќен кога саканите се со мене :))

Kajgana Shop

На врв Bottom