Што ако би ти кажале дека умираш!?

Z

Zona Pelucida

Гостин
Зависи во кој период од животот би ми го кажале тоа. Доколку ми кажат сега, ќе се збогувам со сите кои мислам дека биле вредни во мојот живот, а после ќе се затворам во гаража, ќе упалам кола и ќе се угушам со јаглерод моноксид, барем ќе заспијам мирно и нема да станам. А пак доколку ми кажат кога веќе ќе бидам мајка, до последен здив ќе се борам, само за да бидам покрај своите деца, затоа што верувам дека е тешко да растеш без родител. Како и да е пу пу пу скраја да е, на никој не му посакувам такво нешто.

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Ќе примам огормна количина на LSD. Со крајни маки ќе се обидам да организирам некое такво мрљтаво фестивалче на плоштад. Ќе истетовирам црн коњ на лево стапало и ќе го запалам америчкото знаме кое ќе го „обесам“ на јарбол.

пусти фантазии :LOL:

Член од
19 март 2012
Мислења
1.439
Поени од реакции
3.810
Прво, никому не би кажала. Веројатно малку би се дрогирала. Зависи колку време ми останува. Ако имам барем година дена - ќе гледам да отидам во Јапонија, животна желба ми е. Bungee jumping :D
Ќе гледам на сите што ги сакам да им покажам дека ги сакам. Би опцула неколку луѓе. Би се смирила со неколку. Би плачела и мноогу би се смеела.

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Ќе побарам да ме клонираат и тоа во што поголем број примероци, тоа ќе биде мојот проштален подарок за човештвото. :P

Член од
23 декември 2011
Мислења
980
Поени од реакции
1.365
Ке го соберам семејството за последен пат да им спремам вечера. После откако сите ке си отидат по свој пат, преостанатиот дел од денот ке го поминам пцуејки гневно од терасата со шака крената горе, сите луѓе што сум ги запознал по азбучен ред.

Shur1keN

Hard Gamer
Член од
27 март 2012
Мислења
60
Поени од реакции
12
на одење од школо ќе ја пречекам учителката по физика и че и го зачукам до даска,ако не по физика може и по математика ;)

Член од
2 април 2012
Мислења
144
Поени од реакции
133
ако дознаам некогаш ќе ви кажам ,за сеа незнам :eek:

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Сум бил во ситуација кога сум зборувал со личност што е неизлечиво болна, а личноста не знаела за тоа во моментот. Мислам дека изразот мој и говорот на телото ме издадоа, бев стварно шокиран. А ако јас дознаам дека имам уште Х дена да живеам ќе направам листа од најлуди работи што треба да ги направам и не умирам се додека не ја исполнам цела листа.

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
Procesot na umiranje pocnuva od denot na radjanjeto, i sega naseto minato e vo racete na smrtta.

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.407
- ќе се симнам доле и околу зграда ќе ги соберам за последен пат
кесите со сметки,марамиците за газе,чепкалките за уши а богами
и по некој реквизит за заштита на натилитетот и тоа во разни бои
а потоа нека му ја мислат другите додека истото не им дојде до
нивните тараси и во исти миг бар ќе се сетат за момент на мене !

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Па ќе го прошетам цел свет. Тоа ми е последната желба пред да умрам.
И ќе ги соберам сите што ги знам и ќе направам журче. :D

Член од
26 јуни 2006
Мислења
288
Поени од реакции
24
Ако на некој мој близок му се случи тоа, ќе паднам у депресија...Не знам како би се однесувала со него. Ако мене ми кажат дека ќе умрам, ќе добијам срцев удар и ќе умрам порано одколку шо ми кажале

Kajgana Shop

На врв Bottom