Што ако би ти кажале дека умираш!?

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.832
Поени од реакции
2.925
хм хм па би поминал со најблиските и пријателите половина од мојот живот што ми останува па потоа подобро да дадам органи одколку да се самоубијам нели,мојот газ ќе им дадам на швеѓаните барем да се радуват,мојот патлак и среден прст на грците,моите брадавици на бугарите барем тоа ги бива да лижат,а мојот мозок ќе му дадам на Бране барем ќе му дојде подобар памет а ако не е компактибилен тогаш ќе му дадам на Бан Ки Мун за да им огласи светов да ја признае Македонија;)

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559
Добра тактика ^

Јас не давам ништо никому:bip:
ама пак затоа ко за големо задоволство, би убила пола кретени во државава, и оние кои одамна им го вријам. Би се издрогирала до бескрај и потоа господ нека ме простува!

Член од
6 февруари 2008
Мислења
1.272
Поени од реакции
229
Мавам 5 литри ракија и... ќе се подвииииме :)

Филозофка

Amelie Poulain
Член од
21 јануари 2009
Мислења
1.680
Поени од реакции
525
Би си ја пуштила цела сезона од "Кога лисјата паѓаат" да ги изгледам преостанатите епизоди да не ми се у мисла и на тој свет :icon_lol:

Член од
15 март 2010
Мислења
51
Поени од реакции
2
odam da ispukam nekolku POZNATI LIČNOSTI so što ke im go olesnam životot na onie što ostanuvaat pozadi mene da živeat.
primer: ROKAM 2/3 političari i ke umram kako najsrekniot čovek na svetov :D

Член од
23 октомври 2010
Мислења
243
Поени од реакции
86
Ако јас сум болна, прво ќе изгубам невиност, а потоа ќе се поздравам за последен пат со сите. И ќе си заминам, без жалење. Треба да сум среќна што сум живеела и толку. Ако некој мој близок е болен, а тоа ми се веќе има случено, тогаш секоја минута ќе му ја покажувам мојата љубов. Тоа е тоа, нема бегање.

С

Спенсер

Гостин
Ќе станам најпознатиот Македонски сериски убиец :) :) листата е голема... :) уз тоа има уште неколку работи,ама оваа е приоритетна... мхмммм... :)

Член од
5 јули 2009
Мислења
1.123
Поени од реакции
205
Првен ке се поздравам со сите најблиски па после ке идам ке им мочам на тревнјакот пред собрание,ке праам склекови на сред партизанска... итн.

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Ќе станам најпознатиот Македонски сериски убиец :) :) листата е голема... :) уз тоа има уште неколку работи,ама оваа е приоритетна... мхмммм... :)
Зарем ќе ги пратиш оние што ги мразиш пред тебе горе за повторно да ги гледаш? Попаметно би ти било да ги осудиш на живот, така барем ќе бидеш мирен извесно време... горе

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.483
Поени од реакции
10.220
хммммм.Невидено силување......Убиства...Крадење , пустошење не за друго за да ми е интересна хаха :)

insence

VendettaQ
Член од
30 јануари 2011
Мислења
193
Поени од реакции
12
Ништо посебно,како и до сега би уживал со пријателите и девојката,
па можеби малку и ќе претерам со некои работи :)

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.546
Поени од реакции
4.453
Прво би убил неколку личности кои не заслужуваат да го дишат воздухот, а потоа би го поминувал времето со другарите, пријателите и најблиските за да можам среќен да умрам :D

Член од
8 ноември 2010
Мислења
4
Поени од реакции
0
Доколку ми штети премногу замор, лудување и слично, на посмирен начин би правела се што сакам, би била со луѓето што ми значат цело време.. како и да е, најверојатно би ми било тешко и би се чувствувала лошо ама кога веќе знам дека ќе умрам и нема начин да се спасам барем тоа што ми останува време ќе гледам најубаво да го проживеам :DDD

Kajgana Shop

На врв Bottom