Што ако би ти кажале дека умираш!?

~Bunny

Magic wand...
Член од
13 септември 2010
Мислења
902
Поени од реакции
1.266
Првите ден-два ќе се затворам во соба и претпоставувам ќе плачам.Но после ќе се потрдудам преостанатото време да го искористам најдобро што можам,да бидам со луѓето кои ме прават среќна и да ги направам сите оние работи кои отсекогаш сум ги сакала а до тогаш не сум ги направила...

Член од
15 јуни 2011
Мислења
62
Поени од реакции
14
Ke mi bide tesko da poveruvam.... a vo moeto preostanato vreme ke se obidam da se odnesuvam normalno iako ke bidam deprimirana najverojatno ke sakam da bidam opkruzena so lugeto sto gi sakam a onoj sto nema poim deka go sakam ke bide izvesten vo posleden moment bas kako vo spanskite serii :vozbud:

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
веројатно ќе забегам во некоја планина на некое место каде никој нема да може да ме најде и ќе си умрам таму. Барем нема да се крева галама околу мојата смрт, туку сите ќе мислат само дека сум исчезнал некаде.

M

Mussolini

Гостин
едно е сигурно: нема да сум тука на кајгана. ке бидам со најблиските и ке побарам прошка од сите оние на кои сум им згрешил...

bokser_mk

Баксуз
Член од
29 јануари 2012
Мислења
1.364
Поени од реакции
1.831
ke ograbam 2-3 banki i so parite ke otidam na plostad i ke delam ke gi frlam neka zaziveat lugeto malku...
pa posle so saka neka mi praat

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
6.921
Поени од реакции
8.521
Ќе си купам кока и ќе се дрогирам, барем ќе умрам како господин, а којзнае можеби ќе ми направат споменик во Холандија. :cool:

Kajgana Shop

На врв Bottom