Штип

Член од
3 февруари 2007
Мислења
293
Поени од реакции
30
So mi go ogovarate komsijata i soklasnikot od osnovno i sredno :pipi:
Super e toj, si uzivka u Island, si redi uspesi. Izvonreden talent za kosarka i mn inteligenten decko. Ko ke si dojde, ke ni rasprava kako tamu.

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Не бе, најпозитивно мислење имам за него, а немам го видено веројатно две години. Ми недостигаше во четврта :)

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Преска ви бев на гости бе шчипјани, ама задоволен сум, убави шчипјанки имате бе!

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
Преска ви бев на гости бе шчипјани, ама задоволен сум, убави шчипјанки имате бе!
И Штипјани има убави:kesa:, а сега и факлутети и многу народ а со тоа ке се отвараат многу нови места.Ке се има добра иднина у Штип.

~BlueBerry~

*I love my dreams*
Член од
8 јануари 2008
Мислења
1.101
Поени од реакции
63
И Штипјани има убави:kesa:, а сега и факлутети и многу народ а со тоа ке се отвараат многу нови места.Ке се има добра иднина у Штип.

а бе една иднина! .... да се скапува по кафичите, и да се мааш на лево на десно... а ќе работеш у конфекција на машина или у роби... инкасатор... ха

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
а бе една иднина! .... да се скапува по кафичите, и да се мааш на лево на десно... а ќе работеш у конфекција на машина или у роби... инкасатор... ха
И јас го мислам истото една иднина што има во Штип стра да те фане женските по конфекции машките такси или келнери а шо е најтрагичното у Штип таксистите и келнерите се најголеми фраери.(нејкам да навредам никој со овоа и уопште не е за понижување секоја работа е за пари а пари му требат на секој така да...) само зборо ми беше за тиа од страна со гледат дека Штип е најс плејс да знаат дека и не е баш.

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
И јас го мислам истото една иднина што има во Штип стра да те фане женските по конфекции машките такси или келнери а шо е најтрагичното у Штип таксистите и келнерите се најголеми фраери.(нејкам да навредам никој со овоа и уопште не е за понижување секоја работа е за пари а пари му требат на секој така да...) само зборо ми беше за тиа од страна со гледат дека Штип е најс плејс да знаат дека и не е баш.
не е до толку лошо али за тоа што викаш дека таксистите ги сметат за големи фраери е точно. Јас не знам што е толку интересно кај нив(прашај некое девојче од 15-16 год ке ти ги каже кој таксист кај работел и каква кола возел :S ). Тоа е стварно трагично. Да не навредам некого, али таксистите ги сметам за прости луѓе.

~BlueBerry~

*I love my dreams*
Член од
8 јануари 2008
Мислења
1.101
Поени од реакции
63
не е до толку лошо али за тоа што викаш дека таксистите ги сметат за големи фраери е точно. Јас не знам што е толку интересно кај нив(прашај некое девојче од 15-16 год ке ти ги каже кој таксист кај работел и каква кола возел :S ). Тоа е стварно трагично. Да не навредам некого, али таксистите ги сметам за прости луѓе.
а бе и мојте генерациски на 15-6 години беа по таксистите и ги мислеа за фраери, ама сеа пораснаа малце и глеат кај греало сонцето... у паритеее... сеа трчат по оние стварно кремци, фраери со коли и пари без работа, од мама и тате... за жал има образувани дечки шо возат такси... јас се фрапира ко виде еден дечко талентиран музичар дипломиран на академија, возе такси... јбг тоа е иднината у штип!

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
а бе и мојте генерациски на 15-6 години беа по таксистите и ги мислеа за фраери, ама сеа пораснаа малце и глеат кај греало сонцето... у паритеее... сеа трчат по оние стварно кремци, фраери со коли и пари без работа, од мама и тате... за жал има образувани дечки шо возат такси... јас се фрапира ко виде еден дечко талентиран музичар дипломиран на академија, возе такси... јбг тоа е иднината у штип!
не се сите по парите...
А точно е дека (за жал) има и некои со високо образование а возат такси али ретко е тоа,повеќето се простички :)

Член од
30 мај 2008
Мислења
830
Поени од реакции
27
Vo Stip voopsto,nema nikakva perspektiva.Nema kade da rabotat mladite momcinja koi zavrsile fakultet.Ako ne se partiski oboeni ili ako nivnite roditeli ne im napravile firma vo koja ke prodolzat ponatamu.Ne e nisto strasno i da vozat taxi,ako moraat da egzistiraat od nesto.Site roditeli nemaat moznost ,nivnite sinovi da vozat skapi koli i da nosat"marki",pa moraat nekoi decki da se snaogaat kako znaat i umeat.Od postena rabota nema sramenje!Vistinata e taa!

M

Mario Gómez

Гостин
Многу убав град, меѓу најјубавите во Македонија.Има чест да се прошетам неколку сати и што забележав...
1.Прекрасни женски.
2.Многу беше чисто
3.Школото Славчо Стојменов(или слично) беше многу убаво средено.
4.Имаше дуќани многу со роба.
5.Споменик од Александар.
6.Мостови имаше а река никаде.
7.Луѓето беа пријатни ама не можав да разберам што зборуваа.

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Многу убав град, меѓу најјубавите во Македонија.Има чест да се прошетам неколку сати и што забележав...
1.Прекрасни женски.
2.Многу беше чисто
3.Школото Славчо Стојменов(или слично) беше многу убаво средено.
4.Имаше дуќани многу со роба.
5.Споменик од Александар.
6.Мостови имаше а река никаде.
7.Луѓето беа пријатни ама не можав да разберам што зборуваа.
3. Гимназијата Славчо Стојменски, и да навистина е убаво средена.
6. Тоа е (пресушената :pos:) река Отиња.
7. Дијалектот ни е таков :).

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
ја беше, ти беше... :)

Kajgana Shop

На врв Bottom