- Член од
- 7 јануари 2008
- Мислења
- 5.366
- Поени од реакции
- 804
Да, тој ќе да е. Инаку незнаев дека игра во Исланд. Браво за негоВо трета учеше со мене, а четврта се врати во Штип.
Да, тој ќе да е. Инаку незнаев дека игра во Исланд. Браво за негоВо трета учеше со мене, а четврта се врати во Штип.
И Штипјани има убави:kesa:, а сега и факлутети и многу народ а со тоа ке се отвараат многу нови места.Ке се има добра иднина у Штип.Преска ви бев на гости бе шчипјани, ама задоволен сум, убави шчипјанки имате бе!
И Штипјани има убави:kesa:, а сега и факлутети и многу народ а со тоа ке се отвараат многу нови места.Ке се има добра иднина у Штип.
И јас го мислам истото една иднина што има во Штип стра да те фане женските по конфекции машките такси или келнери а шо е најтрагичното у Штип таксистите и келнерите се најголеми фраери.(нејкам да навредам никој со овоа и уопште не е за понижување секоја работа е за пари а пари му требат на секој така да...) само зборо ми беше за тиа од страна со гледат дека Штип е најс плејс да знаат дека и не е баш.а бе една иднина! .... да се скапува по кафичите, и да се мааш на лево на десно... а ќе работеш у конфекција на машина или у роби... инкасатор... ха
не е до толку лошо али за тоа што викаш дека таксистите ги сметат за големи фраери е точно. Јас не знам што е толку интересно кај нив(прашај некое девојче од 15-16 год ке ти ги каже кој таксист кај работел и каква кола возел :S ). Тоа е стварно трагично. Да не навредам некого, али таксистите ги сметам за прости луѓе.И јас го мислам истото една иднина што има во Штип стра да те фане женските по конфекции машките такси или келнери а шо е најтрагичното у Штип таксистите и келнерите се најголеми фраери.(нејкам да навредам никој со овоа и уопште не е за понижување секоја работа е за пари а пари му требат на секој така да...) само зборо ми беше за тиа од страна со гледат дека Штип е најс плејс да знаат дека и не е баш.
а бе и мојте генерациски на 15-6 години беа по таксистите и ги мислеа за фраери, ама сеа пораснаа малце и глеат кај греало сонцето... у паритеее... сеа трчат по оние стварно кремци, фраери со коли и пари без работа, од мама и тате... за жал има образувани дечки шо возат такси... јас се фрапира ко виде еден дечко талентиран музичар дипломиран на академија, возе такси... јбг тоа е иднината у штип!не е до толку лошо али за тоа што викаш дека таксистите ги сметат за големи фраери е точно. Јас не знам што е толку интересно кај нив(прашај некое девојче од 15-16 год ке ти ги каже кој таксист кај работел и каква кола возел :S ). Тоа е стварно трагично. Да не навредам некого, али таксистите ги сметам за прости луѓе.
не се сите по парите...а бе и мојте генерациски на 15-6 години беа по таксистите и ги мислеа за фраери, ама сеа пораснаа малце и глеат кај греало сонцето... у паритеее... сеа трчат по оние стварно кремци, фраери со коли и пари без работа, од мама и тате... за жал има образувани дечки шо возат такси... јас се фрапира ко виде еден дечко талентиран музичар дипломиран на академија, возе такси... јбг тоа е иднината у штип!
e тие шо не се веројатно се свесни дека не ги исполнуват критериумите или целат кон нешто друго...не се сите по парите...
3. Гимназијата Славчо Стојменски, и да навистина е убаво средена.Многу убав град, меѓу најјубавите во Македонија.Има чест да се прошетам неколку сати и што забележав...
1.Прекрасни женски.
2.Многу беше чисто
3.Школото Славчо Стојменов(или слично) беше многу убаво средено.
4.Имаше дуќани многу со роба.
5.Споменик од Александар.
6.Мостови имаше а река никаде.
7.Луѓето беа пријатни ама не можав да разберам што зборуваа.