Шведска - Македонија [26:26]

Статус
Затворена за нови мислења.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.812
Поени од реакции
30.696
Некои линкови за тоа што викаат странциве за лавовите?

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Тоа е можевмо да земемо 2та бода ама на неколку пати кога трбаше да ја зголемиме разликата судијета ни исклучуваа играч а инаку задоволен сум од играта само не знам што му беше денеска на лазаров многу слабо изигра

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Браво момци !

Одличен резултат иако мислам дека можевме да ги добиеме.

Според мене слаба игра на Кирчо. Тој како капитен треба да ја смити играта, а не толку да избрзува со удари. И треба малку посигурно да ги шутира седмерците.

Борко и Стојанче :cuc:

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Мене ништо не ме нервира како шо ме нервират некој наши новинари кои сеуште се во „мало куре„ комплекс и се избацуват со вакви наслови „Бод како победа за Македонија„ никако неразбирам зошто бодот е како победа , БОД си е БОД и Македонија не се извлече на овој натпревар туку со побрза завршница можевме да победиме, што ќе рече колку што важи насловот за нас најмалку толку важи и за Швеѓаните. Искрено преку глава ми е од радување на трошки особено што знам и сигурен сум дека нашите момци секого можат да победат.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Абе ја претера и селекторот требаше барем малце да го клај Диви ко не фати борко топка
Сепак добро е БРАВО
Одиме на победа со Германците
Кире ама ич не се согласувам со тебе. Борко да не речам беше човек на мечот. Ако он не беше на гол, не знам баш дали ќе извлечевме нерешено.

Член од
28 ноември 2011
Мислења
97
Поени од реакции
18
Одлично за почеток!
Публика пред Ниш: Воа ке направме тоа ке направме.....
Публика во Ниш: Играјачте ги молаа за подршка срамота

L

.Lost Angel.

Гостин
МЕ РАЗОЧАРАА НАВИВАЧИВЕ... АБРЕ ЛУЃЕ СКОРО БЕШЕ ПОЛНА САЛАТА ОД МАКЕДОНСКИ НАВИВАЧИ ТРЕБА ДА ГОРИИИИИИИИИИИ ТАА САЛА СО ТОЛКУ НАВИВАЧИ. ДЕФИНИТИВНО МЕ РАЗОЧАРАА

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Лазаров Лазаров ама на -3 сите беа скриени во глувчја дупка, не него се бесеа како мајмуни ама тој пак наоѓаше место да шутне, и што е најбитно имаше асистенции, така и дојдоа оние голови на Столе.Очигледно дека Мојсовски и Кире ги имаа проучено максимално, среќа што го имавме расположен Аљушот и Миркуловски кој изнуди 3,4 пенали.

п.с Луѓе го видовте ли Темелков бе, 2 пати ја фати топката цел натпревар, ама го даде тој решавачкиот да му еб*м.:pos:

Darklady

Модераторка
Член од
29 октомври 2011
Мислења
5.662
Поени од реакции
35.301
Можевме да победиме, ама и нерешено не е крај на светот.
Не е фер да се плука овој беше најдобар, онај беше најлош, секој играч има придонес, ракометот е тимска игра, верувам дека момците ќе дадат се од себе во следните 2 натпревари
Публиката - , аманннннн кога водиме сите урлаат, пеат, се дерат,кога им треба поддршка кога резултатот е во тесно, нив никаде ги немаше,,, верувам дека има и такви кои таму отишле колку да кажат ‘‘ете бев ‘‘ демек фан,а во животов погледнале помалку од 2 натпревари во ракомет, но се надевам дека и публиката ќе го даде својот максимум ;)

Игорче - ми недостасуваа неговите ‘‘гафови‘‘, натпревар не е натпревар без легендата Игорче и без неговиот полузарипнат глас пред крајот на утакмица:vozbud:

П.С..Петиција до Сител,,Игорче за КОМЕНТАТОР

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.827
Поени од реакции
40.202
Абе ја претера и селекторот требаше барем малце да го клај Диви ко не фати борко топка
Сепак добро е БРАВО
Одиме на победа со Германците
И гроб му праевте, ама неможете без вашиот Диви. Мала шала Кирца, не се нервирај. Диви е квалитетен голман, требаше да добие шанса денеска. :)

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.560
Поени од реакции
2.524
Ја сум задоволен од бодов. Од една Шведска губевме 3-4 разлика на крај и се изборивме за бод. А : судиите не ебеа ненормално; оној-што го-ставила-Рокенрола-на-аватар немаше свој ден; голманите исто; одбраната слабo; со играч повеќе примавме голови а обратно со играч повеќе во критични моменти не користевме (и по 2 напади по ред), зицери, и пенали...и то. Да се надеваме дека Кире ќе се разбуди на некоја од наредниве и да тепаме барем една.
Што е ова прво кошарка сега и ракомет...
Напред Македонија :vozbud:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Сите викаме дека требаше да победиме ама заборавате дека губевме на 7 мин. пред крај?Дека претпоследниот напад на Шведска завши во пречката?Треба да сме задоволни и со нерешено.
--- надополнето: 15 јануари 2012 во 21:55 ---
Зошто не може натпревариве порано да се играат?Сега сум полн со емоции од натпреваров нема да можам да спијам до утре сабајле.Вака беше со кошарката ...

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
оф мори мајко... сега неможеме да кењаме против играчите и ќе кењаме против публиката !?

За навивање без навивачка група, со многу деца и постари у публика навивањето беше ОДЛИЧНО !!! Воопшто не им замерам на нив. Им замерам само на оние кои се у млади години а ќутеле, ако има такви.

Ама крајно глупо е да серете против публиката, сите ни се восхитуваат ние самите себеси се понижуваме... Срамота !!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom