ElNinho
Мадридиста!
- Член од
- 17 јули 2009
- Мислења
- 20.965
- Поени од реакции
- 57.716
Криво ми е, оти можевме да тепаме, оти ние бевме тие кои направија глупи грешки....
Но глава горе, исрено очекував пораз, оти секогаш сме почнувале со пораз. Добивме нерешено. И вистинското од Македонија мислам дека допрва иде...
Кире беше катастрофа. Немој некој да ми вика сеа не го критикувајте, но мора КРИТИКА. Не го пцујам секако, но мора да се искритикува. Штом не му иде НЕ ТРЕБАШЕ да форсира шут од неизградена позиција.
Ме потсеќа на Перо, и он на првата утакмица форсираше шут а не му идеше. Значи и он треба ко Антиќ да се прероди сеа у наредниве утакмици...
Одбраната беше добра, има место за поправки и таму, али ипак Андерсен имаше само 5 гола...
И Шундо, ју санава бич, Y U NO PUT Филип, треба да „фати“ аватаров мој...
Столе дете, од тебе ќе биде ЅВЕР !!!
Ѕвер каков што е Алушовски. Стевче -
доволно е тоа за сеа, анализи ќе правиме на поладна глава...
Швабите нека се пазат сеа...
Но глава горе, исрено очекував пораз, оти секогаш сме почнувале со пораз. Добивме нерешено. И вистинското од Македонија мислам дека допрва иде...
Кире беше катастрофа. Немој некој да ми вика сеа не го критикувајте, но мора КРИТИКА. Не го пцујам секако, но мора да се искритикува. Штом не му иде НЕ ТРЕБАШЕ да форсира шут од неизградена позиција.
Ме потсеќа на Перо, и он на првата утакмица форсираше шут а не му идеше. Значи и он треба ко Антиќ да се прероди сеа у наредниве утакмици...
Одбраната беше добра, има место за поправки и таму, али ипак Андерсен имаше само 5 гола...
И Шундо, ју санава бич, Y U NO PUT Филип, треба да „фати“ аватаров мој...
Столе дете, од тебе ќе биде ЅВЕР !!!
Ѕвер каков што е Алушовски. Стевче -
доволно е тоа за сеа, анализи ќе правиме на поладна глава...
Швабите нека се пазат сеа...