Четвртфинале: Холандија - Русија 21.јуни 20:45

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ај малце и Холандија и нивните фанови да се спуштат на земја, им требаше. :)
Ме воодушеви Русија!

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.572
Поени од реакции
2.791
Секоја чест играа неверојатно цело време напаѓаа среќа имаа лалињата што не примија уште некој гол плус.Браво за Русите.Нема више фаворити сега веќе ништо не се знае.Заслужена победа

Smoke_a_lot

НЕСОПИРЛИВ
Член од
16 март 2008
Мислења
707
Поени од реакции
63
Браво Русија,заслужено!

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.467
Поени од реакции
5.893
ccc abe kakva Rusija , ne zavisese od Rusija , fintata bese sto Holandjanite voopsto ne trcea , izigraa 120 minuti , no zaminaa suvi i cisti , jako me iznerviraa , niednas ne napadnaa onaka cvrsto so trcenje , se nesto ko pijani odea , leeee ej , sto e ovoj futbal.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.667
Поени од реакции
22.446
ccc abe kakva Rusija , ne zavisese od Rusija , fintata bese sto Holandjanite voopsto ne trcea , izigraa 120 minuti , no zaminaa suvi i cisti , jako me iznerviraa , niednas ne napadnaa onaka cvrsto so trcenje , se nesto ko pijani odea , leeee ej , sto e ovoj futbal.
Како не трчаа...
Едноставно послаба кондиција имаа тоа се виде посебно на крај. А и Русите е сакаа ова победа и затоа ги мобилизираа сите сили.

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Мадр Раша тепаше, Путин пука од среќа у Москва све е пијано на водка. :pos:
Наместо огномет, нуклеарки ќе џиткаат, гледајте на небото... :pos:

Россија :vozbud:

Dead Wrong

Love United Hate Glazer
Член од
8 септември 2007
Мислења
220
Поени од реакции
1
Браво Русија, Секоја чест, тотално ги надиграа Холанѓаните, си заслужија место во полуфиналето.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.757
Поени од реакции
11.673
Подобра игра, заслужено влегоа во полуфинале!!
Ама криво ми е за Ван дер Цар, човекот имаше примено 1 гол само, а сеа одма 3 :nesvest:

Член од
28 декември 2007
Мислења
92
Поени од реакции
1
Неможам уште да верувам што се случи иако сум за англија а на првенствово за Германија.Сакав да влези Холандија али тоа е тоа.:)

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
bravo za rusija. site sto igrat za rusija se deca.... mislam sramota sa holandija

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
А брат ти имаш видено мува без глава како лета??? Па така бе и Холанѓаниве... Летаа,летаа до летаа...+ тоа и Холанѓаниве не беа со 4 нозе па да се посилни од Русија... Ајде Нистелрој да го видам на советување кај Аршавин... БРАВО РУСИЈА УШТЕ ЕДНАШ!!!:salut::vozbud::vozbud::vozbud:

John Doe

Not handsome enough to tempt me
Член од
29 мај 2007
Мислења
784
Поени од реакции
7
Koлку ми е мило баш дека Ван Дер Сар го наполнија..
Интересно ќе биде сега ако Русија се сретнат во полуфинале со Шпанија.. која ќе биде разликата? :)

pirlo21

којотот
Член од
12 јануари 2008
Мислења
2.052
Поени од реакции
2.055
Заслужена победа на Русите, браво момци супер изигравте, така им требаше на Холанѓаниве да оладат малку.

Член од
28 декември 2007
Мислења
92
Поени од реакции
1
Koлку ми е мило баш дека Ван Дер Сар го наполнија..
Интересно ќе биде сега ако Русија се сретнат во полуфинале со Шпанија.. која ќе биде разликата? :)
И мене ми е мило за Ван Дер Сар али сепак пред натпреварот Холандија беа фаворити а испаднаа како помочани фаворити.Русија им покажаа дека не е само колку играчи имаш славни туку дека е до тимската работа.Тоа треба да го запамтат сите али што е тука е. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom