Како не трчаа...ccc abe kakva Rusija , ne zavisese od Rusija , fintata bese sto Holandjanite voopsto ne trcea , izigraa 120 minuti , no zaminaa suvi i cisti , jako me iznerviraa , niednas ne napadnaa onaka cvrsto so trcenje , se nesto ko pijani odea , leeee ej , sto e ovoj futbal.
А брат ти имаш видено мува без глава како лета??? Па така бе и Холанѓаниве... Летаа,летаа до летаа...+ тоа и Холанѓаниве не беа со 4 нозе па да се посилни од Русија... Ајде Нистелрој да го видам на советување кај Аршавин... БРАВО РУСИЈА УШТЕ ЕДНАШ!!!:salut:ccc abe kakva Rusija , ne zavisese od Rusija , fintata bese sto Holandjanite voopsto ne trcea , izigraa 120 minuti , no zaminaa suvi i cisti , jako me iznerviraa , niednas ne napadnaa onaka cvrsto so trcenje , se nesto ko pijani odea , leeee ej , sto e ovoj futbal.
И мене ми е мило за Ван Дер Сар али сепак пред натпреварот Холандија беа фаворити а испаднаа како помочани фаворити.Русија им покажаа дека не е само колку играчи имаш славни туку дека е до тимската работа.Тоа треба да го запамтат сите али што е тука е.Koлку ми е мило баш дека Ван Дер Сар го наполнија..
Интересно ќе биде сега ако Русија се сретнат во полуфинале со Шпанија.. која ќе биде разликата?![]()