Четвртфинале: Холандија - Русија 21.јуни 20:45

• Креатор на темата Креатор на темата Димитар
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај малце и Холандија и нивните фанови да се спуштат на земја, им требаше. :)
Ме воодушеви Русија!

Секоја чест играа неверојатно цело време напаѓаа среќа имаа лалињата што не примија уште некој гол плус.Браво за Русите.Нема више фаворити сега веќе ништо не се знае.Заслужена победа

Браво Русија,заслужено!

ccc abe kakva Rusija , ne zavisese od Rusija , fintata bese sto Holandjanite voopsto ne trcea , izigraa 120 minuti , no zaminaa suvi i cisti , jako me iznerviraa , niednas ne napadnaa onaka cvrsto so trcenje , se nesto ko pijani odea , leeee ej , sto e ovoj futbal.

ccc abe kakva Rusija , ne zavisese od Rusija , fintata bese sto Holandjanite voopsto ne trcea , izigraa 120 minuti , no zaminaa suvi i cisti , jako me iznerviraa , niednas ne napadnaa onaka cvrsto so trcenje , se nesto ko pijani odea , leeee ej , sto e ovoj futbal.

Како не трчаа...
Едноставно послаба кондиција имаа тоа се виде посебно на крај. А и Русите е сакаа ова победа и затоа ги мобилизираа сите сили.

Мадр Раша тепаше, Путин пука од среќа у Москва све е пијано на водка. :pos:
Наместо огномет, нуклеарки ќе џиткаат, гледајте на небото... :pos:

Россија :vozbud:

Браво Русија, Секоја чест, тотално ги надиграа Холанѓаните, си заслужија место во полуфиналето.

Подобра игра, заслужено влегоа во полуфинале!!
Ама криво ми е за Ван дер Цар, човекот имаше примено 1 гол само, а сеа одма 3 :nesvest:

Неможам уште да верувам што се случи иако сум за англија а на првенствово за Германија.Сакав да влези Холандија али тоа е тоа.:)

bravo za rusija. site sto igrat za rusija se deca.... mislam sramota sa holandija

А брат ти имаш видено мува без глава како лета??? Па така бе и Холанѓаниве... Летаа,летаа до летаа...+ тоа и Холанѓаниве не беа со 4 нозе па да се посилни од Русија... Ајде Нистелрој да го видам на советување кај Аршавин... БРАВО РУСИЈА УШТЕ ЕДНАШ!!!:salut::vozbud::vozbud::vozbud:

Koлку ми е мило баш дека Ван Дер Сар го наполнија..
Интересно ќе биде сега ако Русија се сретнат во полуфинале со Шпанија.. која ќе биде разликата? :)

Заслужена победа на Русите, браво момци супер изигравте, така им требаше на Холанѓаниве да оладат малку.

Koлку ми е мило баш дека Ван Дер Сар го наполнија..
Интересно ќе биде сега ако Русија се сретнат во полуфинале со Шпанија.. која ќе биде разликата? :)
И мене ми е мило за Ван Дер Сар али сепак пред натпреварот Холандија беа фаворити а испаднаа како помочани фаворити.Русија им покажаа дека не е само колку играчи имаш славни туку дека е до тимската работа.Тоа треба да го запамтат сите али што е тука е. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom