ја медитирам скоро 8 месеци и за тоа време забележав многу големи промени,одкако пред некој 4 месеци почнав да ги балансирам чакрите,и да правам едни јога вежби почна да м исе трансформира целото тело,и сеа мозам да чувствувам "DIVINE LOVE" или висока вибрација скоро цело време,освен на моменти коа осекам како ми искачаат негативните емоции кој биле акумулирани и потсвесно потиснати,дневно правам барем по 3 вежби за чистење и балансирање на чакрите,медитирам по 3 саати 3 пати по еден саат,и како се повеке и повеке се осознавам себе ,и како се поише правам една вежба за поврзување со ангелот чувар толку посилни вибрации чувствувам што на моменти предизвикуваат мачнина но после тоа се чувствувам многу добро ,но на моменти кога осекам како се чисти и излегува негативната енергија осекам невеоројатно гадни емоции ,иако после тоа се чувствувам многу посвесен и се оделувам од постојаното размислување ,од бариерите и пречиките и сум поповрзан со енергијата сепак прави да се осекам чудно зошто од ништо осекам анксиозност или страв на неколку миниути или безпричина осекам ненормален бед поврзан со некоја слика која у моменитите потсвесно ја глеам која е секавање некогас кога сум се чувствувал така,сепак малце ме чуди што многу брзо успевам да ги надминам техниките за медитација и за балансирање на чакрите еден пријател ми кажа дека тоа е поради спиритуалната развиеност во предходниот живот што е и причина за високо развиена интелегенција ако некој знае нешто повек за овој вид трансформација илии кристализиација преку чакрите нека пише и нека ги сподели својте искуства
позз