Црвен кармин-кич или тренд?

Член од
25 ноември 2008
Мислења
52
Поени од реакции
0
Licno ne ja obozavam crvenata boja a i ne mi stoi crven karmin ko igraorka si se osekam, ali ima devojki na koj ubavo im stoi, ali definitivno mi e kic a i cel grad e so crveni nokti i usni :pov:

Valerija

I'm like an Angel
Член од
23 октомври 2008
Мислења
211
Поени од реакции
5
не ја сакам црвената боја, премногу ми е впечатлива и нападна, а особено карминот неубави ми стои :toe:

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
Па јас до скоро време активно го ставав црвениот кармин ама иако до претходно не сакав да чујам за кармин , ставав само сјај за уста, а не па уште и црвен!
А сега гледам и розевиот с користи многу често па сега ставам таков, и мислам дека добро ми стои ...имам слики на профил кој не се согласува слободно нека пише:pos2:

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.157
Поени од реакции
18
Edno vreme mnogu bese aktuelno cven karmin,mi izgleda dobro na nekoi osobi,posebno ako si oblecena vo crno-bela kombinacija..zosto da ne:pipi:

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
Во последно време црвен каримин многу често ставаат и тие на што им одговара и на тие што не:toe:.Лично одпорано ставав црвен кармин али во последно време не .Не за друго туку затоа што ми помина меракот за тоа а и многу ми стана нападен.

Marionka_z

Omnia mea mecum porto
Член од
16 јануари 2009
Мислења
208
Поени од реакции
29
Во последно време воопшто не ставам кармин,ама ДА имам користено црвен кармин и сметам дека на одредени девојки и одредени комбинации убаво стои. И тоа се подразбира за вечерни излегувања, не доаѓа у предвид црвен кармин во било која нијанса сред бел ден.

buba18

God is a DJ
Член од
8 јануари 2009
Мислења
358
Поени од реакции
10
ич не ми стои црвен кармин така да не ни ставам:toe:
и јас приметив дека во последно време почесто почнуваат да стават црвен кармин

Anele

princess without a crown*
Член од
3 јануари 2009
Мислења
135
Поени од реакции
4
Plavusa sum i stavam crven karmin i toa prilicno cesto i mi rekle deka izgledam provokativno, pa sto sakam da provociram:pos2::kesa:A za toa deka ne im stoi na plavi devojki, ne e tocno, mislam deka crven karmin m stoi na site devojki so svetol ten.

Ајанта

Македонка
Член од
21 декември 2008
Мислења
580
Поени од реакции
37
ич не ми стои црвен кармин така да не ни ставам:toe:
и јас приметив дека во последно време почесто почнуваат да стават црвен кармин
Класичен крваво црвен кармин не ми стои ниту мене, ми се чини дека изгледам вулгарно, пренападно, оти имам меснати усни, ама затоа ми стојат убаво кафено-црвени тонови и кафено- виолетови, па понекогаш, кога сакам да бидам повоочливо нашминкана, ги употребувам нив:toe:

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Наоѓам за многу секси женска со црвен кармин

Член од
6 ноември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
44
Црвениот кармин е класика,немат тука мода немода:D...Барем за мене...ЈАс си ставам црвен кармин и мислам дека ми прилега,а доколку и некои не се согласат со тоа ич не ми е гајле,мене да ми е убаво и да не ми смета.....:pipi:

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
во последниве години се врати трендот на црвениот кармин и можам да кажам дека е тренд за оние на кои им одговара
мене не ми стои и не го употребувам, ама познавам некои кои го ставаат заради "да се тренди" , една колешка мислеше дека многу убаво и стои и секогаш го ставаше и кога требит и кога нетребит, ама всушност ептем беше кич:uvo:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.543
Поени од реакции
42
Јас ставам црвен кармин,ми се свиѓа убаво ми стои дека имам полни усни.Баш е секси според мене :)

Член од
22 ноември 2008
Мислења
415
Поени од реакции
11
За жал алергична сум на лабело и кармин, па единствена опција ми остануваат сјаевите за уста (од нивеа). Не сметам дека е кич црвениот кармин, мене баш ми е секси :wink:

L

LEPOTICKA_SWEET

Гостин
Јас слабо ставам кармин...ама многу ми е секси девојка со црвен кармин

Kajgana Shop

На врв Bottom