Црвен кармин-кич или тренд?

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Ја го сефтосаФ црвениов. :icon_lol:
Бел тен, (не блед, на таков не само што не стои, него повеќето додават руж, што делува грдо во комбинација со карминот) & темна коса, убаво е укомпонирано, ми се свиѓа.

И претходно пишав на темава, многу добро им` стои и на плавуши, малку потешко се средува, ама пак, одлично е. :pipi:

Со него, маскара обавезно, црн туш (минимално) и тоа е. Не трпи многу додатоци, детаљи и разно разни тракатанци. Црна (црно - бела) облека, еден црвен додаток нека е, или ноктите црвени, толку. Друго не. Особено не црносани очи. Бар мене не ми стои. Пробав, евтино си изгледав. :icon_lol:

Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.399
Поени од реакции
37
Ахам ми се допаѓа понекогаш како стои...сепак да не е пре натрупано со црвено... може да има црвен кармин (сјаен) и неколку додатоци црвени нормално..пример нараквица...или можеби ташна...

*princess*

..SiMpLy GorGeOuS..
Член од
17 февруари 2008
Мислења
747
Поени од реакции
21
апсолутно-ТРЕНД-а и скоро на сите добро им стои..........хехех.......ама секако битно е и правилно да се искомбинира да не изгледа теткински хехехе:pos2:

Член од
29 ноември 2007
Мислења
1.149
Поени од реакции
38
Верувам дека е класика која никогаш не исчезнува.

Ece

*Sunshine*
Член од
7 јули 2006
Мислења
2.567
Поени од реакции
47
Искрено никогаш немам пробано како ми стои, но сепак јас го сметам црвениот кармин за кич. Јас сум многу природен тип и повеќе сакам нежни кармини. :)

E

elence*$

Гостин
не е кич,според мене.јас си користам за навечер кога излегвам,ама точно е дека не ојт со секаква боја на облека,само со црно и црвено јас го носам....
а да и на побел тен поубо одговарат:helou:

*MC*

Печурче
Член од
26 февруари 2008
Мислења
344
Поени од реакции
0
Црвен кармин=класика. Не губи мода. Многу ми се свиѓа иако ретко ставам зш имам мала уста.

Последниот Мохиканец

Командат -ај лав ју
Член од
3 февруари 2007
Мислења
294
Поени од реакции
61
Девојки црвениот кармин не е за сите девојки според мене,кај некои добро стои а кај некои :pos2: .By the way црвен кармин за девојки со светло лице

Член од
20 ноември 2005
Мислења
614
Поени од реакции
64
НИшто не е кич ако е добро искомбинрано :)

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.297
da se pogodi kombinacijata na obleka bojata na kozata super stoi

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Отсекогаш ми било гнасно кога гледам црвен кармин на девојче,ма колку и да е убава...

Член од
21 февруари 2008
Мислења
16
Поени од реакции
0
crven karmin nikad ne bilo kic,i odgovara na site bez razlika na boja na kosa ili ne znam so,megutoa da ne bide mn.drecav,ja koristam pobledo crven karmin i mnogu mnogu mi sviga..........

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
Користам нешо ко бордо, темно црвен.
Особено последниве месец дена имаше неколку прилики кога бевме 7-8 цури со истиот кармин на сцена и интересно си поминувавме.
Јел да, Сатори? :vozbud:

*БоРовИнкА*

јас не сум ЛУДА, јас ЛУДО живеам
Член од
20 јули 2007
Мислења
638
Поени од реакции
16
crveniot karmin e trend za tie sto im odgovara ,a kic za tie sto go stavaat i licat na vesterki... kako i da e... spored mene najdobro crven karmin i stoi na nasty girl... my best friend..... veruvajte.... ako vidite kako i stoe ke se zaljubite ;)

Kvendolin

чупе од бурдите
Член од
24 март 2007
Мислења
1.003
Поени од реакции
75
da se pogodi kombinacijata na obleka bojata na kozata super stoi
Значи треба многу мислење и комбинирање, а тоа барем мене ми е многу мачно. Не е едноставно да се носи добро искомбиниран црвен кармин и тоа е најверојатно причината поради која често е кичовски употребен или злоупотребен. Имавме погоре прекрасни слики од црнокоси девојки и плавуши на кои прекрасно им стои црвен кармин ама сите делуваа прегламурозно и сигурно не се самонашминкале :))) туку професионалец го направил тоа. Во пубертетот кога повеќе експериментирав со стилови, си ставив еднаш и црвен кармин. Еднаш.:) Сега нема шанси, колку сака нека е во мода не ставам.

Kajgana Shop

На врв Bottom