Ако му фрлаш така, повеќе ќе смрди. Треба цела да ја мењаш.секој втор ден да ја фрлаш пилевината треба кај што мочало и какало,инаку јас пример еднаш неделно менам.И не смрди,чист е среќен е ништо не му фали![]()
Ако му фрлаш така, повеќе ќе смрди. Треба цела да ја мењаш.секој втор ден да ја фрлаш пилевината треба кај што мочало и какало,инаку јас пример еднаш неделно менам.И не смрди,чист е среќен е ништо не му фали![]()
ХХХхх,мојот спие 23/24 дневнонекој да ми каже дали е нормално имам хрчаче остаено да го почувам на 5-6 дена и денес прв ден е кај мене јадеше се ама нон-стоп само спие дали е тоа нормално или нешто му е ?
добро е да не го мисламХХХхх,мојот спие 23/24 дневно![]()
Јас пак имав сибирски хрчак, ми спиеше 3-4 дена без престан. И го фрлив.некој да ми каже дали е нормално имам хрчаче остаено да го почувам на 5-6 дена и денес прв ден е кај мене јадеше се ама нон-стоп само спие дали е тоа нормално или нешто му е ?
Цел живот чувам хрчаци и сите ми умираа многу брзо па се откажав
Мене едниот хрчак ми умре пошо му дадов вода...
Може ако го наквасиш или избањаш со вода.Nemoze da ti umre od voda lol;
Може ако го наквасиш или избањаш со вода.Затоа се дава вода во капаче. Да не се наводени цело.
Мора да пијат. Нема врска тоа дека не смееле да пијат. Бабини лаги се тоа...Epa da de) Ama ona vika da ne pie voda hrcakot...aj ona neka ne pie da vidam dali kje prezivee
![]()
Се сложувам.Мора да пијат. Нема врска тоа дека не смееле да пијат. Бабини лаги се тоа...![]()
Ти можеш без вода да живееш?Денеска земав хрчко малечко, многу е бесно сака да избега од аквариумче мелечко. Но тоа и не е многу битно сакам да прашам. Колку пати дневно му се дава храна? Може ли без вода да живее да му давам јаболки, морков и такви работи барем 3-4 дена додека да му купам тоа за вода?