Hiperaktiv
Султан :P
- Член од
- 16 февруари 2012
- Мислења
- 1.590
- Поени од реакции
- 923
А отприлика по колку пари се ?Побарај по Пет Шоповите.
А стаорците планираш да ги чуваш како миленици, или потребни ти се за исхрана на змија ?
А отприлика по колку пари се ?Побарај по Пет Шоповите.
А стаорците планираш да ги чуваш како миленици, или потребни ти се за исхрана на змија ?
Нанам точно да ти кажам која цена се стаорците, али Ivana Roth чува стаорци, па ќе почекаме да пише по која цена ги купилаА отприлика по колку пари се ?
Нема да најдеш за да купиш јас сите пет шопови ги претурив и не најдов .. и јас имав бело глувче глушецот од Ивана и беше татко али ми починаПланирам да ги чувам како миленици
Моментално во Штип нема никаде но ќе побарам во Скопје кога ќе се преселам.![]()
A по 21 ден можам да ги одделам од мајката или ??На 1 недела веќе ќе почнат да се движат и да добиваат боја така да ќе видиш![]()
да да,ќе видиш кога почнат да јадат и кога таа ќе почне да бега од нив тогаш ќе ги одделиш!A по 21 ден можам да ги одделам од мајката или ??
Imas staorci vo Amazon toa ti e prodavnica za zivotni vo Skopje ..gi ima poveke za sigurno znam deka imas vo Bunjakovec i vo Taftalige..150 den e staorec..bas pred dva dena gi vidovИмам прашање кое не е поврзано конкретно за хрчаците ама не ми се отвара посебна тема само за ова. Туку, знае некој дали кај нас се продаваат стаорци и ако се продаваат каде може да се купат ?![]()
Фала ти многуImas staorci vo Amazon toa ti e prodavnica za zivotni vo Skopje ..gi ima poveke za sigurno znam deka imas vo Bunjakovec i vo Taftalige..150 den e staorec..bas pred dva dena gi vidovpozz
Еве јас ќе ти кажам некои работи што ги знам.Zdravo.!Poklon za rodenden mi donesoa hrcak..Mnogu mili i ubavi zivotni se..Mnogu go sakam..No jas neznam nekoi raboti
So sto se hrani i kolku pati na den da mu davam hrana
dali moze da umre ako se prejade mnogu ili pak toa samo kolku saka si jade? :/
dali so nesto si igra i so sto (Jas imam trkalo na pocetokot se vrteshe no sega ne) :/
I me interesira za akvariumot koga treba da mu go cistam kako i taka nataka..
Dali pie voda bidejki citam nekoi vikaat ne drugi vikaat da
I moeto mnogu kiva
Dali e normalno ili pak nekoja bolest nedaj boze
Ve molam kazete mi gi odgovorite na ovie prashanja itno mi e
Vi blagodaram od napred
Temata e prekrasna Bravoove ocekuivam so odgovoritee
Ke mi pomognete mnogu
Vi blagodaram od se srcee
после 2 неделиДали знаете кога ке го спарите хрчакот , по колку дена тој раѓа малечки ????![]()