Нешто за бик,подзнак рак (ми викаат дека била најклета комбинација)?:uvo:
И комбинација јас бик,а тој близнаци?
Бик,види вака ти си ептен тврдоглава,по малце и досадна,си тераш по свое,а рак у подзнак ти ја смирува малце природата,те прави понежна,ама и ептен навредлива(ќе се навредиш ако некој те баци на лев наместо на десен образ),уште у месечина да бидеш шкорпија или водолија си го јадела,како и да е помалце си психо сигурно:helou:
И немој со близнаци да си имаш работа,по лицемерни,по трачари,по доминантни створења нема,се сакаат да е по нивно,ако не е по нивно,ќе ти ја учукаат една да знаеш за друг пат.
И сеа ти со твојата тврдоглавост и близнакот со својата доминантност може да заврши со лопата у нечија глава.Се надевам погодив,прилично сум реална,гледајќи дека си рак се надевам нема при срце да земеш.
Најди си стрелец,боље ќе ти биде.
lucy in the sky ај кажи ми како си одговараат шкорпија и водилија.
Водолијата ти е нешо ко прдеж у ветер,или е*би ветар(ко што би рекле бабите)за ништо не се замара,не љубомори,и еднаш сака,се друго е само пролазно(викаат машко со машко/женско со женско се преболува)тоа е нивното мото.Стварно неможам да ги опишам,чудни се и друштвени,се би дале за другар/ка.Имаат големо его,и прават се за никој да не им го испрља,а и не се вреѓаат за нишо.Уживаат у сексот,спремни се на се,и сакаат да експериментираат.
А шкорпија ти е еден од најљубоморните знаци,може да контролира,а воедно тоа многу добро да го сокрие,со насмевка која верувам дека само кај шкорпиите е најшармантна,што за водолијата претставува благодет,бидејќи тие си ја сакаат слободата и нејќат да поминат време со личност која ќе ги држи на ланец.Сакаат да издвојуваат пирови победи (да добијат што сакаат,па макар и највредното да го изгубат),со што понатаму стануваат посилни,и повнимателни,и кога ќе го најдат она што им се допаѓа не го пуштаат од рака.У глобала тоа е тоа.