- Член од
- 22 септември 2005
- Мислења
- 79
- Поени од реакции
- 1
star sum jas, prvoodelenski zborovi pisuvam i neame kompjuter ovde ovoj od kasa e od Tinex market
Гледам! Затоа и на латиница пишуваш, таму немаш ни веб прелистувач, а камо ли македонска поддршка. Веб страни на Интернет читаш преку Телнет.star sum jas, prvoodelenski zborovi pisuvam i neame kompjuter ovde ovoj od kasa e od Tinex market
Разбирам бе,нема врска,све што реков е вистина,не ги исхејтав,олд скул моментот,ок.Dr. Gonzo a dali tebe ti teknalo deka ova e namerno so takov nacin na recitiranje i so takva matrica za da se dolovi barem delumno nekoe staro vreme onaka na iskuliran majtapski nacin? imas pozdrav od Sindikatot - ubavo e da se vidi sto nekoj ni toa nemozat da go razberat metafora e golema pa treba da se razgleduva od site mozni agli OLD SCHOOOLL4EVA....STO ZNAAT TIE KAKO ROBOTI SE ZIVI
reklama bese...za da ne propadne dissot...demek spot snimaa za pesnata...ali zema da sorabotuva so srbive i go izvadija eden od najlosite albumi u rapov do sega...sega neso nov spot ke vadel bla blaAbe LD Pistolero neli edno vreme bese vo potraga po producent. Sekjavam se edno dobri 50 remixi se pustija za onaa pesnata super kurvi i vsusnost on izbra li so koj bi sakal da sorabotuva ili se toa bese mizi mitre tulumbi pagjat ... pi ar - reklama. Znae li nekoj ustvari on gotve li album ili ne. Da mu spremam nekoj remix za 600 evra ?
Ajde bas da go videme .... u momento od cela Legija se mi se cini deka edinstveno Blazei vrede da se ispostova onaka bas kako sto treba.Deckoto ne preteruva so snimanje, i ne se eksponira preterano, ne e nakurcen ... a i stilot na onie poslednite 2/3 traki e epten na mesto. On najvekje mi e interesen u momento od cela Legija a ako ne i od cela scena u momento zaedno so Gerila. Ocekuvam od Blazei nesto kvalitetno ... a od strajk ocekuvam pak nesto da zamara so socijala tematiki i tie sranja .... a od drugite i nisto ne ni ocekuvam.Aaa ocekuvam i dzaka nakot sega da iskoce so nekoja eksperimentalna fuzija megu trans i koj li znae sto ... inace osekja se zastoj i stama kaj legijata.Izgleda ja gubat motivacijata. So li prae onaj Ronin hahahahahahah c c ziva legenda e mrsnio ....reklama bese...za da ne propadne dissot...demek spot snimaa za pesnata...ali zema da sorabotuva so srbive i go izvadija eden od najlosite albumi u rapov do sega...sega neso nov spot ke vadel bla bla
Спот снимал Пистолеро, а веројатно и Страјк..Ajde bas da go videme .... u momento od cela Legija se mi se cini deka edinstveno Blazei vrede da se ispostova onaka bas kako sto treba.Deckoto ne preteruva so snimanje, i ne se eksponira preterano, ne e nakurcen ... a i stilot na onie poslednite 2/3 traki e epten na mesto. On najvekje mi e interesen u momento od cela Legija a ako ne i od cela scena u momento zaedno so Gerila. Ocekuvam od Blazei nesto kvalitetno ... a od strajk ocekuvam pak nesto da zamara so socijala tematiki i tie sranja .... a od drugite i nisto ne ni ocekuvam.Aaa ocekuvam i dzaka nakot sega da iskoce so nekoja eksperimentalna fuzija megu trans i koj li znae sto ... inace osekja se zastoj i stama kaj legijata.Izgleda ja gubat motivacijata. So li prae onaj Ronin hahahahahahah c c ziva legenda e mrsnio ....
strajk katastrofa...i on pocna da pagja...ne se trudi veke...Нов banger од подрумот на DSC banga!
--- надополнето: 7 февруари 2013 во 18:46 ---
Еве уште нешто од други подруми: