Kocka
Manchild
- Член од
- 1 август 2006
- Мислења
- 3.531
- Поени од реакции
- 2.752
zarem imame i nov zanr na raperi...youtube comments raperi..

zarem imame i nov zanr na raperi...youtube comments raperi..
Хахаха.. очекував ти да ме цитираш и да искењаш нешто... Уште полошо е што има и YouTube comments гангстери кои упатуваат закани преку Нет и за кои вреди да се одвои некоја минута, чисто од разонода, за да им се појасни филмот во кој живеат.zarem imame i nov zanr na raperi...youtube comments raperi..do pred nekoe vreme ova se desavase na sobiranki ali u zivo ne od tastatura na youtube merenje muda...neznam zasto si gord na ova treba da se sramis.
ne treba da se spustas nisko da se zamaras so takvi faci...barem ne preku youtube komentariХахаха.. очекував ти да ме цитираш и да искењаш нешто... Уште полошо е што има и YouTube comments гангстери кои упатуваат закани преку Нет и за кои вреди да се одвои некоја минута, чисто од разонода, за да им се појасни филмот во кој живеат.
Иначе, не ми кажувај мене кај се дешава ова, кажи му на гангстерот уфилман што се заканува. Мене не ми е до мерење муда на Нет, јас само враќам... онака... for the lulz!
Многу му беше високо таму, па морав да се спуштам ниско и да го пратам уште подолу - се' тоа за негово добро, пошто жал ми падна кога видов во каква ситуација се наоѓа!ne treba da se spustas nisko da se zamaras so takvi faci...barem ne preku youtube komentari![]()
Не си требал да се замараш, најискрено од мерење кур на нет нема ништо.Многу му беше високо таму, па морав да се спуштам ниско и да го пратам уште подолу - се' тоа за негово добро, пошто жал ми падна кога видов во каква ситуација се наоѓа!
Обично не вреди да се замарам, знам.. но од занимација, додека чекам да се симне некој албум, зошто да не... Ај да видиме дали ќе му текне пак на "гангстеров" да ми реплицира во battle стил и да ми кажува "Ќелави Глави репрезент, вистински генгста, рими бенг бенг...".Не си требал да се замараш, најискрено од мерење кур на нет нема ништо.
vidi vaka so takvi faci nemozes da im dokazes niso...nema niso poloso od raper so ego sto e ubeden deka negoviot rap e najdobar....dzabe ti so sakaj kazi mu on nema da prekine..Обично не вреди да се замарам, знам.. но од занимација, додека чекам да се симне некој албум, зошто да не... Ај да видиме дали ќе му текне пак на "гангстеров" да ми реплицира во battle стил и да ми кажува "Ќелави Глави репрезент, вистински генгста, рими бенг бенг...".
Eeee ..... starata dobra legija, protiv site, dns, dzaka ....... nema vekje nisto od toa staro dobro vreme ...... izgubena e harizmata i onaa prvobitna nevina ljubov kon rapo....Stara-dobra Legija
Многу тапа...ужасно флоу и првооделенски рими,но нема врска,убаво е да се види ТецНово!
haНово!
Тоа е таа карактеристика на старата школа!Многу тапа...ужасно флоу и првооделенски рими,но нема врска,убаво е да се види Тец![]()
После колку време постираш на темава, жити се?Dr. Gonzo a dali tebe ti teknalo deka ova e namerno so takov nacin na recitiranje i so takva matrica za da se dolovi barem delumno nekoe staro vreme onaka na iskuliran majtapski nacin? imas pozdrav od Sindikatot - ubavo e da se vidi sto nekoj ni toa nemozat da go razberatmetafora e golema pa treba da se razgleduva od site mozni agli
![]()
![]()
![]()
OLD SCHOOOLL4EVA....STO ZNAAT TIE KAKO ROBOTI SE ZIVI
![]()