Звер си е Пикси, интересни траки имаНезнам дали е постиран,али дечкото си е многу добар.
Ако е постиран,don't go too hard on me![]()

Звер си е Пикси, интересни траки имаНезнам дали е постиран,али дечкото си е многу добар.
ne e nameneto za tebe,ali ova e eden od najgolemite problemi vo makedonskiot rap...abe slusnav tapa bil pa i ja ke kazam deka tapa e vrska nema,slusnav dobar bil abe dzver e....retko koj gradi svoe mislenje retko koj slusnal i osetil...a gi ima premnogu takvi faci....radi toa i ne funkcionira kriticizmot tuka.Ago 4 life,Legija 4 life,Toksikologija 4 life itn itn....ako rekol Ago taka taka e,ako rekol Tonyosan taka taka e...nemoj slucajno da se podrazmislis i da cues nesto poveke....Звер си е Пикси, интересни траки имаДругарче што беше на хип хоп кампот летоска вика дека растурил дечково
![]()
Пикси е МС во правата смисла на зборот. Човекот е толку опуштен на бина и толку многу добро знае да комуницира со публиката. Сам на себе си е hype man. Кога прв пат го слушнав во живо единствена мисла низ мозок што ми помина беше - this dude knows how to rock a crowd - хендс даун.Незнам дали е постиран,али дечкото си е многу добар.
Не е наменето за мене, ама за мене еne e nameneto za tebe,ali ova e eden od najgolemite problemi vo makedonskiot rap...abe slusnav tapa bil pa i ja ke kazam deka tapa e vrska nema,slusnav dobar bil abe dzver e....retko koj gradi svoe mislenje retko koj slusnal i osetil...a gi ima premnogu takvi faci....radi toa i ne funkcionira kriticizmot tuka.Ago 4 life,Legija 4 life,Toksikologija 4 life itn itn....ako rekol Ago taka taka e,ako rekol Tonyosan taka taka e...nemoj slucajno da se podrazmislis i da cues nesto poveke....
kako sto rekov ova ne e za tebe nameneto ne me sfajkaj pogresno.
Имаш добра смисла за хумор, се чуствувам како фифти цент да ме зафркават.ne poveke od kolku ti so ti sakas da bides gay gladiator namackan so ulje...
razbiram ne si po crncite imas loso iskustvo so anusot....Имаш добра смисла за хумор, се чуствувам како фифти цент да ме зафркават.
Џабе ти е и солариумот со куре 5 сантиметри и тие песните-траки шо ги викате:razbiram ne si po crncite imas loso iskustvo so anusot....
Сале раперот да не го слушаше па ги пиша мислењава за рап-от кај нас ?Џабе ти е и солариумот со куре 5 сантиметри и тие песните-траки шо ги викате:
Расипани се сите во ова општество
сакам да имам риби цело множество
носам ланци, шетам како ебан, мислиш шмркам кока
а јас се фурам без ебан денар, ебан како стобилфипс смока
Тате сфатиме, кешот ми треба знај
не се прај манга, одма пеевче дај.
Плукам по сите, растурам со хип хоп култура
тоа за анусот - на сестра ти да и го турам.!.
Не ги познавам рапериве, ама интерпретирав некој саркастичен рап... чисто рекреативно да видам колку е кул да си рапер.Сале раперот да не го слушаше па ги пиша мислењава за рап-от кај нас ?
Јасно ми е дека дојде онака само да провоцираш.. а немаш слушнато ни 10 рап песни сигурен сумНе ги познавам рапериве, ама интерпретирав некој саркастичен рап... чисто рекреативно да видам колку е кул да си рапер.
eee drugarce....boli a?Џабе ти е и солариумот со куре 5 сантиметри и тие песните-траки шо ги викате:
Расипани се сите во ова општество
сакам да имам риби цело множество
носам ланци, шетам како ебан, мислиш шмркам кока
а јас се фурам без ебан денар, ебан како стобилфипс смока
Тате сфатиме, кешот ми треба знај
не се прај манга, одма пеевче дај.
Плукам по сите, растурам со хип хоп култура
тоа за анусот - на сестра ти да и го турам.!.
eee drugarce....boli a?