Сe согласвам со тебе , Snoopy MC не е рапер , комерцијала отепана е !girlll напиша:m.. Snoopy MC.. Iskreno ne go podnesuvam.. Ne e toj raper.. Toj e ebena komercijala za mene.. www.soundlick.com idete u search: Idete vo Hip Hop i vo zemja: Makedonija i ke najdete kvalitetni trakicki..
a so e ako ne e raper? pa i da e komercijalec pak e raperKaPsa напиша:Сe согласвам со тебе , Snoopy MC не е рапер , комерцијала отепана е !
А нормално SВЕРКАТА АГО е БЕСТ ОФ Д БЕСТ !!! ..
Mache.. Snoopy MC e sram za rapot.. Imam sto pati kazano ke kazam pak.. Ako ne go postueme Vrcak.. Zaso da go postueme Snoopy MC sto e kopija na Vrcak?gale_vlae напиша:a so e ako ne e raper? pa i da e komercijalec pak e raper
Има разлика бате од рапот што го прави на пример Vrcak , Snoopy MC или некои други , и рапот што го прават АГО ( Темната Страна ) , НРГ Клан , Т-Клан и да не ги набројувам ... Ако малце си запознат со МакРапот ќе сватиш шо сакам да ти кажам .... Peace !gale_vlae напиша:abe moze kolku sakame da ne go respektirame i da ne go sakame ali ako e rap toa so go prai on nemoze da negirame
абе не дека не сум слушнал, имам доста слушано али едноставно македонски рап барем по мене не го бива, а и воедно скоро сите рап песни (нормално со исклучоци) , сеа тоа е по мене, јас си имам некои свои сфаќања за музиката значи no hard feelings.CT напиша:Iskreno? Kako mozhe da gradish mislenje *ako* ne si slushnal? .. toa go pravat samo lugje shto se vodat po drugi zborenja, a ako si takov.. samo odbegnuvaj ja temava. Slushni, pa zbori.
Shto mu fali? Eve ti primer, kazhi mi nekoja losha rabota kaj poslednite dva albuma kaj Dzaka Nakot ili bilo koja pesna na GreenouT? Ne e se taka prosto, ako edni ne chinat, site ne chinat... nope.mr.me напиша:абе не дека не сум слушнал, имам доста слушано али едноставно македонски рап барем по мене не го бива, а и воедно скоро сите рап песни (нормално со исклучоци) , сеа тоа е по мене, јас си имам некои свои сфаќања за музиката значи no hard feelings.