- Член од
- 1 март 2007
- Мислења
- 127
- Поени од реакции
- 1
Да тој беше на сликата
Темната Страна најдобри
Нај хард кор стил
Темната Страна најдобри
Нај хард кор стил
Ке може малку да пообразложиш зошто и КОИ не ти се свиѓаат од МК РАП, па што неможеш да ги слушаш? Стварно ме интересира ова, пошто многумина го делат истово мислење со тебе, а никој не објаснил ЗОШТО? Сите до сеа што сум ги прашал, ми зборат без факти и скоро сите имаат интелегенција на млад грав!runBABYrun напиша:e vaka za makednoskiov rap sum zapoznat od drugari ali ja iskreno ne mozam da go podnesam ne rapot tuku makedoskiot rap a za stranski rap sepak mozam da slusam ama makedosnki nikako .
BEZ NAVREDA DO MAKEDONSKITE RAPERI!
Pa nema da ima bolje od SAF i Cista za tebe sigurno koga nemas slusnato nisto drugo.betogrozdanov45 напиша:Никад нема да има боље на овие наши простори од Чиста и САФ. Зборете што сакате, тоа е тоа..
Што сте запнале бре со Аго. Океј е момакот, има добри стихови, ама не е некој рапер страшен. Изгледа како рапот во мкд да стои од времето наЧиста околина ако го слушаш него. Најблиску до вистински рап како што треба да звучи беа САФ и тоа секој кој сака таква музика ќе ти го каже, ако е објективен. Денеска тешко има наши рапери, не ги бива едноставно. Имаат срце и душа, ама слаби се...george1 напиша:Ago e eden